Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #62561
  Onerva
  Osallistuja

  Miehelläni on laajalle luustoon levinnyt eturauhassyöpä. Tällä hetkellä hoitona on vain 3kk välein pistoksena annettava hormooni hoito ja kipulääkitykset. Nyt keuhkokuumeen ja nähtävästi sen jälkeen syövästä johtuvan tulehduksen jälkeen on todella väsynyt. Päivärytmiä ei oikeastaan ole sillä ei juurikaan suostu syömään, eikä mitään muutakaan. Tahtoisi olla vain pedissä. Kertokaa te jotka olette olleet samassa tilanteessa, onko tämä ”normaalia” syövän kanssa, voiko tähän saada jotain lääkehoitoa? Parhaani yritän, että hän nousisi aamiaiselle, päiväkahville jne, jotta se päivärytmi olisi edes jotenkin, mutta usein hän on vain nukahtamaisillaan pöydän ääreen ja menee takaisin nukkumaan.

  #62571
  Salamatkustaja
  Osallistuja

  Onerva hyvä:

  Levinnyt syöpä aiheuttaa voimakasta väsymystä. Appeni sairasti viime vuonna syöpää ja oli todella väsynyt. Halusi vain maata ja nukkua. Sairaalahenkilökunta neuvoi meitä kunnioittamaan sairaan toiveita sekä levon että syömisen suhteen. Se otti todella koville perheelle, joka halusi ’huolehtia’ hänestä kaikin tavoin. Lopulta annoimme periksi väsymykselle ja olimme vain sairaan lähellä, vierellä jutellen, kipeää selkää hieroen ja kättä silitellen.
  Teidän tilanteenne tunteva lääkäri osaa varmasti neuvoa, miten toimia ja löytyisikö joku keino helpottaa teidän molempien oloa.

  Kaikkea hyvää teille molemmille!

  #62731
  Onerva
  Osallistuja

  <3
  Sehän tässä on niin vaikeaa, kun sen lääkärin tapaa niin harvoin eikä ihan tiedä mikä on edes sen levinneisyyden tilanne tällä hetkellä viime kertainen syöpälääkärin tapaaminen kun peruuntui sairaalaan joutumisen vuoksi, niin meidän sairaalassa ei silloin ollut syöpälääkäriä, vaan syöpälääkäri on kaukana eikä enää sillälailla tavoitettavissa kuin aikaan jolloin se löytyi lähisairaalasta.
  Neuvot varmaan olivat oikeita, miksi kiusata ketään sillä huolehtimisella, jos se ei enää auta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.