Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #68135
  Susi
  Osallistuja

  Hei,

  Olen 25-vuotias nainen. En pidä lääkärissä käymisestä, joten kysyn täällä asiasta.

  Ennen minulla oli säännölliset ja runsaat kuukautiset, viime vuonna niiden tulo alkoi harventua. Ensin jäi 3 kuukaudeksi pois ja niukkenivat, sitten 6 kuukaudeksi ja nyt ne tulivat viimeksi tammikuussa. Välillä on sellaisia kipuja alavatsassa, että olisivat tulossa, mutta eivät sitten kuitenkaan tule. Sen lisäksi on paljon ummetusta ja ripulia.

  Taustaa: olen laihtunut 4 vuodessa tarkoituksellisesti yli 40 kiloa. Olenko vain saanut kehon sekaisin tällä painon pudotuksella (ylipainosta normaaliin painoon)? Äidin puolella on esiintynyt jonkin verran syöpää, isän suvusta ei ole tietoa.

  Kiitos avusta.

  #68136
  pauliina78
  Osallistuja

  Heippa susi! Milloin olet käynyt viimeeksi gynekologilla? Kyllähän ne hormonit varmasti voi mennä sekaisin laihdutuksesta ,mutta melkeinpä varaisin sinuna ajan gynelle joka voisi sinua auttaa. Ultrallakin näkee jo paljon,esim kohdun limakalvon tilanteen ja munasarjat. En oikein muuten osaa sinua auttaa. Endometrioosi myös tietysti voi laittaa kuukautiset sekaisin,sekä tehdä kipuja vatsaan plus vaikuttaa vatsan toimintaan. Mutta nämäkin varmasti selviäisi gynellä käydessä.

  Terkuin Pauliina

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.