Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #45134
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys vaan kaikille.

  Jahans taas on neljä viikkoa vierähtänyt.
  Ja niin on jälleen yksi vuosi selätetty ja uusi avautuu edessä. Joululoma sujui erittäin hyvin, nyt on neljä viikkoa takana ilman lääkkeitä. Olo on parantunut paljon, lääkkeiden sivuvaikutukset häipyneet, suu parantunut kaikki siis erittäin hyvin. Huomenna onkin labrat ja tiistaina tippapäivä. Siittä se kevään tulo alkaa.

  Eipä muuta tällä kertaa, kaikille voimia ja jaksamista ongelmien kanssa.

  #45924
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys kaikille.

  Taas on kaksi viikkoa vierähtänyt. Sukkelaan aika kuluu kun on kivaa.

  Eilen olikin tippa päivä, 16 kerta näillä myrkyillä. Hoitaja sitä hämmästeli sanoi että lähestyn jo hänen tietämää ennätystä joka on kuulemma 22 kertaa.
  No se varmaan ylittyy kun on ollut puhe että kevät mennään näillä sooseilla. Eilinen olikin kuin opppikirja suoritus tiputuksesta. Kolmelta iltapäivällä jo kotiin.
  Kaikki sujui sukkelaan, ei voi olla kuin tyytyväinen heidän suorituksesta.
  Eipä tässä ole oikein muuta riesaakaan kuin tuo sitkeä ruusu-akne joka jatkaa vihoitteluaan ja leviämistä jatkuvasta antibiootti hoidosta huolimatta. No tuohan nyt on vain pieni riesa kun tietää mitä muuta näistä myrkyistä voisi tulla.

  Muuten tässä eläkeläisen päivät on sujunut kivasti, ei ole ollut stressiä kelan tai muiden virastojen kanssa asioinnista. Mitä nyt kela yllätti kun halusivat taas rahaa takaisin viime kesän työeläkeyhtiön sähläysten paikkaamiseen. Niitäkään rahoja ei saatu ekalla kerralla perittyä oikein takaisin. No ihmisiä tässä ollaan ja ei kaikki aina suju niinkuin pitäis.
  Muuten tässä odottelen vielä kunnon kelejä että voipi lähteä pilkille, milloin paistaa aurinko niin tuulee tai sitten on niin tuhruinen keli että ei huvita. Sitten kun oli kaunis tuuleton päivä niin oli muita kiireitä Heh, ei natsaa ei. No ei ne kalat järvestä karkaa eikä niitä sieltä aina kotiinkaan saa.

  Mutta eipä tänne muuta, ensi kuussa olisi taas ct-kuvan aika joten nähdään onko kevennetty lääkitys pitänyt kasvaimet kurissa.
  Eipä muuta kuin hyvää kevään odotusta kaikille.

  #46084
  Juse
  Osallistuja

  Morjesta,itse odottelen tähystykseen menoa ja kävin TT-kuvassa kiirehtivät tuota juttua kun muuten olisi ollut vasta heinäkuussa.Hoitaja soitti labrakäynnin jälkeen arvoista jotka on puolivuosittain niin kerroin samalla että ollut lievää ummetusta välillä ja verijuotteita ulosteessa.Hemppari on 143 ja CEA arvo 2.2, no hieman jännittää kuinka on onko uusiutunut nyt on vatsa toiminut hyvin eikä vertakaan näkynyt mutta se ns. pelko silti kurkkii olan yli.Mutta eipä tässä kannata ressata se tulee mikä tulee ja ainahan sitä parempaa toivoo.
  Hyvää kevään odotusta minunkin puolesta ja kertoilen miten äijjän käy kun olen käynyt sielä röörihoonauksessa.

  #46094
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moro vaan Juse.
  Viikon päästä sitä olisi ct-kuva, aina tätä joutuu jännittämään kun ei oikein voinnin mukaan pysty sanoon mikä on tilanne. Veriarvoissa kun ei ole mitään näkynyt niin ei niistäkään voi ennakoida mikä tilanne on. Eipä tässä voi kun odottaa. Veri ulosteessa kuullostaa pahalta mutta on kyllä monta muutakin vaihtoehtoa mistä aiheutuu. Onneksi se sinulta on nyt loppunut.

  No odottavan aika on pitkä mutta eipä näistä ressiä kerätä.
  Palataan asiaan taas kun on ukot läpivalaistu.

  #46334
  Juse
  Osallistuja

  Morjesta.
  Nyt käyty tähystyksessä ja kaikki ok pienet pukamat on peräaukon lähellä suolessa kertoi tähystyksen tehnyt ylilääkäri.Sanoi että niille ei nyt kannata mitään tehdä ja en muista mitä ongelmia se sanoi niiden hirttämisen tuovan jos oikein kuulin.No mieli on auvvoinen TT-kuvissa ei ollut mitään erikoista josta sen kummempaa ja suolen sanoi olevan kunnossa ja arvioi että 21-25cm lyhennetty.CEA oli noussut 2,2;a 2,3;een joten sekin kunnossa ja hemppari ok nyt vain toivottava että jatko menee hyvin ja niin kuin arvasin peräaukosta oli se veri silloin johtuva.Pirullista ainetta se Colonsteril kahdella eka kerralla meni hyvin eilen neljännen litran puolivälissä tuli yrjö vähän häiriintyi tuo juoma homma mutta toivottavasti ei tarvii enää juoda.

  Aurinkoisia päiviä itse kullekkin ja pysytään linjoilla toivottavasti sinullakin Kangasalan Ukko on hyviä terveisiä tulossa.

  #46344
  Hanne17
  Osallistuja

  Hienoa kuulla Juse! Hauska lukea hyviä uutisia. Kun vielä kevätsurinkokin meitä hellii, toivotan sinulle hyvää toipumista!

  #46354
  Juse
  Osallistuja

  Kiitoksia Undine.Luin kertomuksesi tuolta toisesta kohdasta ja toivon että pääset siitä avanteesta mahdollisimman pian eroon kannattaa kysyä jos mahdollista kirurgilta asiasta.Itsekkin silloin jännäsin tuleeko avanne mutta kirurgi sanoi että ei.Miettinyt olen tuota CEA arvoa kun tuntuu hilaavan ylöspäin ensin oli 2.1 sitten 2.2 ja nyt lyhyellä välillä noussut 2.3;een jotta kun seuraava kontrollilabra on niin pitää kysyä jos on edelleen noussut että merkkaako jotain.Vaikka nyt on hommat jees niin ei näissä kannata röyhistellä sillä vanha sananlasku sanoo että ”ylpeys käy lankeemuksen edellä”.Kyllä se apina siellä selässä on loppu elämän vaikka ei uusiutuisikaan mutta eteenpäin on elävän mieli vaikka mielessään sitä monesti ajattelee niin ei se koskaan unohdu.Keväisen näköinen keli plussalla pyörii ja metsästä vähenee lumi jota ei siellä muutenkaan paljoa ole aurinkoisia päiviä teille kaikille ja koittakaa jaksaa kaikesta huolimatta.

  Toivoo Juse.

  #46444
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Terve vaan kaikille.
  Hyviä uutisia täältäkin pukkaa.
  CT-kuvissa käytä ja vihdoin lääkärikin nähty. Eilen oli tippa päivä, siirtyi viikolla kun Tayssilla meinasi olla ongelmia noiden infuusorien saannissa. Soittivat hyvissä ajoin asiasta ja siirrettiin tippaa viikolla. Soittivat sitten uudestaan että olivat saaneet infuusoreita mutta olin jo tehnyt muita suunnitelmia joten nyt vasta tipassa kävin. Täytyy sanoa että hienosti hoitelevat ongelmat siellä.

  Mutta siis uutisiin kuvista, kaksi viimeistä turvonnutta ( siis epäilyttäviä) imusolmuketta oli kutistunut normaali kokoon, maksan etäpesäkkeet hävinneet, ei enään näkynyt varjojakaan niistä niinkuin viime kuvissa. Päämollukassa ei muutoksia mihinkään suuntaan. Siis hyvin mennyt, pienennetty lääkemäärä jaksaa purra hyvin, pysyvät kurissa. Lääkäri totesi että mennää vielä 4-6 kertaa näillä lääke määrillä ja sitten suunnitellaan hoitotaukoa koko Kesäksi, Jipii. Lääkäri oli myös erittäin tyytyväinen hoidon tehoon, Hyvin siis menee.
  Täytyy tässä kohtaa kehua Tayssin porukkaa, kyllä on ollut mukava käydä siellä vaikka asia onkin vakava. Hienosti on tukea löytynyt ongelmiin ja tietoa saa kun on ollut kysyttävää. Kyllä olen erittäin tyytyväinen heidän toimintaan.
  Että sellaista tänne, nyt sitä vaan ihmettelemään että tässäkö tämä talvi sitten oli, heh taitaa se talvikin vielä tulla. Mukava on kyllä nyt nauttia näin keväisistä ilmoista.
  Eipä tässä muuta kuin iloista kevään odottelua kaikille ja nautiskellaan elämästä.

  #46454
  Juse
  Osallistuja

  Morjesta Kangasalan Ukko.
  Kiva lukea että sinullakin mukavia uutisia kyllä ne syöpäpuolen ihmiset on huolehtivaisia mullekkin silloin sanoi nuori syöpälääkäri Kyssissä jotta toivottavasti ei tavata enää näissä merkeissä ja toivotti hyvää jatkoa.En tiedä onko loppu elämän nuo syöpähoidoista jääneet kummallisudet jalka terässä ja kantapäässä mutta pieni haitta noista on.Kyllä se helpottaa kun kuulee hyviä uutisisa ja toivotaan että sinunkaan ei tarviisi enää noilla mieltään vaivata.Kevät tosiaan tulee nytkin aurinkoinen päivä nukkunut olen puoli yhdeksään ja varmaan senkin takia kun ei mieltä rassaa tuo syövän uusiminen joten toivoa täynnä on elävän mieli.
  Hyvää ja aurinkoista kevättä sinullekkin ja naatitaan elämästä koska milloinkaan ei ole liian myöhäistä olla onnellinen.

  Juse

  #46484
  Hanne17
  Osallistuja

  Onpa hienoja uutisia täällä! Minullakin on kevyt mieli, kun enää yksi sytosykli jäljellä. Ajatukset ovat kääntyneet jo tulevaan, hoitojen jälkeiseen aikaan. Ajattelen että en koskaan enempää ole arvostanut sitä että tulee kevät, tulee kesä, ja saan ne elää, ja elämä jatkuu. Vasta viime aikoina olen uskaltanut ajatella sitä, että elämäni elokuussa oli oikeasti veitsen terällä. Onneksi pääsin puukon alle ajoissa, elämässä pitää olla vähän onneakin. (Kirjoittelen nyt ehkä väärään keskusteluun, mutta kun tuntuu että näitä oikeastaan pitäisi olla vain yksi, ettei koko palsta sammu. Silti varmaan me täällä kävijät kaipaamme yhteydenpitoa.)

  #46584
  Juse
  Osallistuja

  Moi Undine.Ei ole väliä varmaan niin tarkasti mihin keskusteluun kirjoittaa kun samasta asiasta puhutaan kuitenkin,kyllä itsekkin olin aika sumussa ja eksynyt kun tähystävä lääkäri sanoi että on pahanlaatuinen syöpäkasvain meni päiviä ja viikkoja sulatella asiaa.Hienoa että mielesi on reipas ja niin kuin sanoit onnea todella tarvitaan jonka minäkin sain kokea,kirjoitellaan kuulumisia päivät pitenee ja kohti valoisampaa aikaa mennään joten mielikin virkistyy.

  Juse

  #46604
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moi Undine ja Juse ja muut.

  Eipä täällä niin väliä ole mihin kirjoittaa, missä nyt jotain säpinää on niin tekstiä sekaan vaan. Sama se onko asiasta vai sen vierestä. Itse kirjoittelen tänne siksi että tämä hengissä pysyis ja jos joku muukin kroonikko juttu tuulella on. Kuten otsikoista näkee niin aihe melko vapaa. Välillä käyn tuolla suolisyöpäosassa jos jotain tietoa on jakaa.
  Jatketaan vaan kirjoittelua kun tämä on niin mukava henkireikä eikä aina jaksa läheisiä pikkuasioilla vaivata.
  No nyt sitä on suunniteltu käyntiä mökillä pitkästä aikaa, launtaina pitäisi mennä. Mennään nauttimaan hiljaisuudesta yhdeksi päiväksi ja tarkastaan onko se vielä pystyssä. Viimeksi käytiin syyskuussa laittelemassa talviteloille.
  Eipä tässä muuta, kirjoitellaan.

  #68259
  Juse
  Osallistuja

  Tervehdys,hiljaista näkyy olevan aurinko paistaa pikku pakkasta ja kaippa sitä voi sanoa että ollaan talvenajassa.Touhua olisi vaan jotenkin ei saa aikaiseksi ryhtyä ja toisaalta taas perhepiirissä pienoista surua niin sekin tökkää on vedettävä henkeä.Mutta eiköhän se siitä kunto ollut ihan ok ensi kesänä viimeinen kontrolli ja sitten ns. herran haltuun toivottavasti saa olla siltä taudilta rauhassa.Ohut lumikerros maassa linnuille laitoin eilen syöntilaudan ja näkyy reipas kuhina käyvän kiva seurata välillä vielä pitäisi alkaa puunkaato hommia tekemään.Ja toisaalta ensi viikko siihen käytettävä kun sitten on kaihileikkaus eikä saa vähään aikaan punerrella eikä pinnistellä.Eipä tämän kummempia koittakaahan jaksella ja palaillaan linjoille tarpeen mukaan.

  Juse

  #71209
  Juse
  Osallistuja

  Hiljaista on pelottaa onko Kangasalan Ukko enää kuvioissa?Itsellä tasaista taaperrusta loppu kontrolli oli viime syyskuussa ja puhtaat paperit tuli,nyt pidellyt pakkasia ja erinäköistä hommaa lumenkolauksesta agrekaatin pyörien ja tukijalkojen säätelyn.Tuli ennen joulua hommattua kun oli 20 tuntia sähköt poikki mutta palautui ennen kuin laitoin käyntiin.Kuntoilua suht” säännöllisesti harrastanut ja ruoka maistuu toivottavasti ei enää tarvii samoja polkua kulkea kuin 5v takaperin,kirjoitelkaa jos jollain on tietoa ukosta.
  Juse

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.