Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #62931
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys vaan kaikille.

  Päätin siirtyä nyt talven aikaan kun näyttää tuo lumikin maassa jo viihtyvän ja järvet on alkaneet jäätymään.
  Lievähköä lääke rapulaa on saanut taas paripäivää kärvistellä, ei onneksi mitään massiivista, vähän kuin olisi aivot irti, heiluvat ja huojuvat ja täristävät.
  28- kerta nykyistä tippaa täynnä, täytyy varmaan emännän kanssa nauttia kakku-kaffeet kun 30 tulee täyteen.
  Noh täytyy toivoa että tulisi hyvät jäät järveen jos sitä vaikka intoutuisi käymään pilkillä pitkästä aikaa, pari vuotta on jäänyt väliin kun talvet on ollut vähän sellaisia ja tälläisiä.

  Eipä tässä muuta täällä sitä porskutellaan hyvää talvea ja kevään odotusta kaikille.
  Kirjoitellaan.

  #62941
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa Kangasalan ukko

  Ensinnäkin oikein paljon onnea 30 yhteisestä vuodesta,se on pitkä aika meillä tulee mieheni kanssa keväällä 36v.
  Ikävää et sinulla noin pahan kuuloisia tuntemuksia tulee noista myrkyistä, minulla vieläkin jalat oireilee,mut se on pientä noihin sinun oireisiin verraten.
  Tulee nykyään toi talvi aina vaan myöhemmin, vaikka itse en talvesta tykkääkkään ni voisihan se talvi olla kun on sen talven aika.
  toivotaan et tulee kunnon jäät et pääsisit pilkille,juuri tuossa kalaa syötiin,mut se oli lähikaupan palvelutiskiltä.
  Aurinkokin saisi enemmän näyttää naamaansa,aika vähissä aurinkoiset päivät ainakin täällä meilläpäin.
  Kaikkea hyvää sinun elämääsi ja antoisia pilkkihetkiä.

  #62951
  jyrkiap
  Osallistuja

  Tervehdys Kangasalan ukolle.

  Täällä myös porskutellaan. Toivotan sinulle hyvää ja tervettä arkea kaikesta muusta huolimatta, ja ennenkaikkea onnittelut 30 v johdosta. Mulla vastaavasti vasta 10 v.
  Seurasin lintujen, keltasirkut, harakat ja oravat talvista arkista eloonjäämiselämää tuolla ruokintapaikallani, takapihalla. On se näillä luontokappaleilla niin paljon
  selkeämpää tämä elo. Olen ollut huomaavinani paljon tietynlaista viisautta niiden toiminnassa, ei mitään turhaa, kuin ihmisillä, niillä ei ole varaa jonniinjoutaviin
  vatulointeihin, kuin ihmisillä. Ja jos ne luonnon elikot tietävät kuolevansa, ne menevät johonkin piiloon. Me ihmiset olemme aika pitkälle kadottaneet alkukantaisia vaistojamme,
  ei varmaankaan ole ollut tarvetta säilyttää, kun olemme olleet älykkäitä ja meillä on tietoa ja turvaverkostoa niin paljon käytettävissä.

  Talvilauantain ajatuksiani tässä kirjoittelen. t. jyrkiap

  #62961
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Tervehdys kesanto ja jyrkiap.

  Sen verran korjaisin että kyse oli tippojen määrän juhlimisesta nyt 28-kertaa kohta 30-kerta., yhdessä ollaan oltu puolet tuosta määrästä.
  Jos laskee että kahden viikon välein tippa niin johan sitä on mennyt 56 viikkoa.
  Olen kanssa tässä joutessani seuraillut lintujen eloa tuossa ruokintapaikalla, on muuten erittäin rentouttavaa. Tänään näin ensimmäisen kerran Urpiaisen keltasirkkujen seurassa, meni hetken hakea että mikäs lintu tuo on.

  Sellaista tässä vaan tällä kertaa.
  Kirjoitellaan.

  #63001
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kaikki!

  Kangasalan ukko: Joo kyllä itsekin muistan, että tiputuksen jälkeen oli ns. aika krapulainen fiilis n. viikon verran. Muutenkin olin ihan kuin kävelevä kemikaalisäiliö. Onneksi sitä kuitenkin aina palautui ennen seuraavaa tiputusta.

  Täällä pirkanmaalla talvi on nyt ihan mukavanoloinen. Lunta on maassa ja pakkastakin aina välillä pikkuisen. Tosi kiva käydä iltaisin lenkillä kun pihoilla valot loistaa valkoista lumimaisemaa vasten. Mulla kunto on koko ajan mennyt parempaan päin. Pian on jo vuosi siitä kun mulla hoidot loppuivat. Siinä mielessä saan olla kiitollinen, että ei tarvitse enää käydä hoidoissa. Olen nyt aloitellutkin toteuttamaan tuota haavettani omasta yrityksestä.

  #63011
  kesanto
  Osallistuja

  Heippa
  Kangasalan ukko, niin sitä voi toista tulkita väärin,mut pääasia et kakkukahvit tiesossa!
  Kiva kuulla Myy et jaksat toteuttaa toivettasi, yrittäminen on varmaan palkitsevaa kun löytää sen oman jutun.
  Paljon onnea toivotan sinulle ja menestystä yrittämiseen.

  #63041
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Mukavaa että täällä viriää hieman keskustelua, noh onneksi alkaa lääke rapulat oleen voitettu, tästä sitten kohti ensiviikon tippoja.
  Sellaiset 4-6 päivää menee aina tähän toipumiseen mutta onneksi sitä ehtii huilaan ennen uusia myrkkyjä.

  Mukava kuulla Myy79 että aloittelet oman yrityksen perustelua. Uskon sinulla olevan hyvät menestymisen mahdollisuudet, uskoisin että kokemuksesi tämän riivatun taudin kanssa auttavat myös tulevassa yritystoiminnassa. Uskoisin että et panikoi pienten vastoinkäymisten takia ja olet vahvempi ihminen kuin ennen. Mukava että olet saanut kuntosikin nousemaan, on mukava kun jaksaa porskuttaa.

  Mutta sellaista tänne tänään, Kirjoitellaan.

  #63121
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kangasalan ukko ja Kesanto!

  Kiitos tsemppaavista sanoistanne yrittäjyyden suhteen :)!
  Joo, kyllä tuo sairaana oleminen oli kova vastus elämässä ja harmi, että se sinulla kangasalan ukko jatkuu määräämättömän ajan tulevaisuuteen. Jotenkin sitä ajattelee, että sekin on kova rasite keholle kun voimat sahaavat edestakaisin . Juuri kun olet toipunut edellisestä hoidosta niin jo uutta tulee. ja taas sama kaava. No ei voi muuta kuin ihailla elämänmyönteisyyttäsi. Se on totta, että olen vahvempi ihminen kuin ennen syöpädiagnoosia. Jotain hyvää siis tässä sairastumisessakin oli. Kyllä sitä elämääkin elää jotenkin vahvemmin läsnäolevana. Ja tosiaan ihan pienistä ei jaksa valittaa.

  #63251
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moro taas.

  Tiistaina olisikin tippa nro 29. Nyt onkin ollut hämmästyttävän helppoa haitta oireiden kanssa. On ollut outoa että tällä kertaa ei suu palanut pahasti, lievää kirvelyä vain.
  Muutenkin ollut vain lievää ihonkuivumista, ei halkeamia tällä kertaa. Siis helppoa kuin heinänteko.
  No olen koputtanut puuta ( lue: naputtanut päätä.) että päässyt näin helpolla. Jaksaa taas hyvin käydä tipalla.
  Leppoisaa ja rentoa on ollut, lumitöitä tehnyt, lintuja ruokittu ja tuijotettu niiden edesottamuksia ikkunasta.
  Eli oikein mukavavaa talven viettoa siis.

  Jatkakaamme talvesta nauttimista ja kevään odottelua. Kirjoitellaan.

  #63811
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moro sanon mä.

  Terve vaan kaikille, aika onkin taas rientänyt.
  Kuulumisia siis, tippa nro 30 on sitten takana, ja juhlan kunniaksi kiikutettiin henkilökunnalle kääretorttuja ja kuningatarpiirakkaa. Oltiin Emännän kanssa päätetty muistaa heitä kun ovat pystyneet pitämään elävien kirjoissa ja vieläpä hyvässä kunnossa. Kovasti pitivät yllätyksestä.
  Tämä päivä on hyvä esimerkki kuinka hyvävoimainen sitä voi olla kolmen vuoden hoitojen jälkeen. Aamulla tein tunnin lumitöitä, sen jälkeen pieni kaffe tauko ja sitten pölyjen pyyhintä, mattojen tamppaus, lattioiden imurointi ja pesu. Tippa oli viime torstaina joten pian siittä toipui. Naurattaa aina kun tippaan menen niin lääkäri utelee että olenko jaksanut vielä vähän kävellä ja mikä on vointi, onko raskasta. Ja aina sitten selvitän mitä olen puuhaillut. Olen kyllä onnekas kun ei ole pahoja sivuvaikutuksia hoidoista, kaikkea pientä mutta niiden kanssa pärjää kyllä.
  Kuten joku viisas sanoi vierivä kivi ei sammaloidu.
  Nyt tässä olisi vielä yksi tippakerta ja sitten taas CT_kuva, sitten päätetäänkin kevään ohjelmisto.

  Joten eipä muuta kuin odotellaan lähestyvää kevättä ja nautitaan talven riemuista.

  #63936
  Kalaile
  Osallistuja

  Moron vaan Kangasalan ukolle, täältä keuhkopuolelta. On mukava lukea kun sulla lääkitys pelaa ja asenne on kohillaan. Ei ole itselläkään paljon sivuoireita, just se viikko on nuhjusta aikaa. Nyt löyty kuitenkin pieni patti vasemmalta puolelta, se vähän jännittää. Odottelen sädehoitoa siihen, etäpesäke. Menee varmaan kerta hoidolla arveli keuhkolääkäri. Kesää kohti kuitenkin on aina ollut hyvä lähteä. Se vaan jotenkin toi päivä kerrallaan eläminenkin on aika raskasta, jotain pientä tekee mieli kesän varalle suunnitella. Tämmösiä aikasa kuluksi tulee mietittyä täällä kaupunkikennostossa, kun ei ole niitä oikeita askareita.

  #63973
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Moro vaan kaikille.

  Terveiset Kalaile sinne kaupunki kennoon. Onneksi se kesä lähestyy pikku hiljaa. Olet oikeassa siinä että tämä päivä kerrallaan elo on raskasta. Itse teen kyllä jo suunnitelmia kesän varalle, mutta aina sillä varauksella että asiat voivat mennä toisinkin, ainakin sen olen huomannut tämän taudin kanssa. Kaikkea mukavaa olen kuitenkin emännän kanssa suunnitellut.

  Mutta sitten kuulumisiin, eli CT-kuvat käyty ja huonoja uutisia sieltä pukkasi, yksi kasvain maksassa kasvanut ja uutena mukaan on tullut imusolmuke keuhkojen välissä on suurentunut. Hieman harmillisia uutisia, no tänään on labra päivä ja huomenna sitten tippaan jossa sitten lääkärin kanssa pohditaan että lisätäänkö lääke annoksia vai lääkkeitä. Mutta positiivisin mielin tässä mennään, kasvut olivat milli luokkaa joten ei se viikatemies ole sieltä vielä pitkään aikaan tulossa. Lääke annoksiakin on onneksi vara kasvattaa, kun alkuun oli haittavaikutukset isoja niin annoksia laskettiin hieman mutta nyt kun tilanne on aikaas hyvä niin nostokin voitanee tehdä.

  Mutta tälläisillä mennään siis kevät eteenpäin. Kirjoittelen taas kun tietoa kertyy.
  Lainataan tähän kuuluisan laulun sanoja: Onhan päivä vielä huomennakin. Turha surra täähän on vain elämää.

  #63989
  Kalaile
  Osallistuja

  Tervehdys täältä meilahden sädehoitoosastolta, odottelen tässä käytävällä lääkärin kutsua sisään. Mulle on se etäpesäkkeen sädetys suunniteltu. Toivottavasti sais sen heti asettumaan, se on tossa rinnassa ja pinnassa. Se on meikäläisille toi elämä ylämäkee ja alamäkeen, koitetaan vaan roikkua reessä mukana. Jaksamista toivottaen täältä. Kirjoitellaan.

  #64131
  Kangasalan Ukko
  Osallistuja

  Heipä vaan kaikille.

  Uutisia siis, lääke annoksia nostettiin ja pari tippaa on eteenpäin menty. Haitat on tietysti hieman pahentuneet mutta kyllä näiden kanssa pärjää. Suun palamista ja ruusuaknea, päänahassa oleva akne se pahiten rassaa. On niin pirun kutiava, onneksi siihenkin on lieventävää lääkettä joka auttaa. Seuraavan kerran jälkeen onkin kolmenviikon tauko, kyllä sitä on pienestä iloinen kun saa viikon pidempään huilata. Muuten elämä soljuu rauhallisesti eteenpäin. Kesää tässä jo odottelee kovasti jos vaikka kaikki menisi niin hyvin että saisi pikkuisen loman.
  Sellaista siis kuuluu.
  Facebookkiin liityin viime syksynä (myöhäisherännäinen), syynä oli niinkin hassu syy että kaverit Italiasta halusivat helpomman tavan jakaa valokuvia kuin sähköposti. No siellä FB:ssä sitä sitten on ihmetelty maailman menoa.
  Onhan tuo kyllä kätevä valokuvien esittelyyn. Pari syöpään liittyvään sivuakin olen löytänyt. Ruoansulatuskanavan syövät ja Eniten vituttaa syöpä. Täytyy sanoa että siellä on kyllä valaisevia juttuja taudin tiimoilta. Muuten tuo FB onkin aika pliisu, vieläkin aion soittaa kaverille jos ompi asiaa.
  Sellaisia siis tänne. Elämä se jatkuu rauhallisissa merkeissä.
  Iloista kevättä siis kaikille.

  #64186
  Myy79
  Osallistuja

  Hei kangasalan ukko!

  Iloista kevättä myös sinulle 🙂

  Itse olen pysynyt vieläkin poissa facebookista. Syystä, että koen sen jotenkin niin epäaitona ihmisten kohtaamispaikkana. Toisaalta onhan täälläkin foorumilla tullut oltua jo vuoden päivät ja hyvää keskustelua on tullut kasvottomien ihmisten kanssa. Toisaalta jopa parempaa kuin livekohtaamisissa.

  Mahtavaa kun on tullut kevät ja pääsee paremmin lenkkeilemään ja aurinko piristää kummasti mieltä.

  Hyvää alkavaa kevättä kaikille!

  #64189
  Kia Kolangio
  Osallistuja

  samaa mieltä face bookista, mutta se suljettu ”eniten vituttaa syöpä”-ryhmä on erinomainen. sieltä voi kysyä liki mitä tahansa niin aina joku vastaa ripeästi ja asiallisesti. meitä on niin paljon meitä sairastuneita!

  kevätmieltä minultakin kaikille! 🙂 ja tsempit!

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.