Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #29661
  vaeltaja
  Osallistuja

  Hei!

  Sairastin rintasyövän vuonna 2012. Tamofen-lääkettä olen syönyt kohta siis kolme vuotta. Kuukautiseni jäivät tuolloin heti pois, kunnes tänä keväänä aloin vuotaa kunnolla. Kävin gynegologilla ja sain lähetteen kaavintaan: kohdun limakalvo oli tosi paksu. Lisäksi minulle ehdotettiin kohdun – ja munasarjojen poistoa. Olin valmis leikkaukseen.

  Kaavinta toki vähensi vuotoa, mutta vasta nyt, kohdun-ja munasarjojen poiston jälkeen, en enää vuoda. Koska rintasyöpäni oli tosi hormonaalinen, olen nyt pelkästään tyytyväinen, ettei ”alapäässäkään” enää hormonit hyrrää. Tietyt riskit on nyt poissuljettu.

  Tällä lyhyellä kuvauksellani haluan rohkaista sinua, jolla alkaa tai on alkanut yhtäkkiset vuodot Tamofenista huolimatta. Kannattaa käydä gynegologilla, sillä tuo Tamofen kyllä voi aiheuttaa näitä ongelmia kohdussa ja munasarjoissa. Lääkärini oli sitä mieltä, että leikkaus oli paras ratkaisu minun kohdallani. Lisäksi hän uskoi, ettei leikkaus tuo suuria muutoksia elämääni (esim. masennus, kuumat aallot…), koska Tamofen on jo tietyt muutokset tehnyt.

  Kyllä minua pelotti mennä lopputarkastukseen, mutta kohdallani kaikki oli nyt hyvin. Muista siis käydä gynegologilla säännöllisesti! Äläkä pelkää, tarpeen vaatiessa, kohdun-ja munasarjojen poistoa (tietyssä tilanteessa sitä voisi minusta jopa vaatia).

  Mukavaa syksyä ihanat naiset ympäri Suomea!

  #31001
  pave65
  Osallistuja

  Moi vaeltaja!

  No minulla alkaa nyt marraskuussa 2015 tuo Tamotenia(5v kestää)mulla oli nyt 30.9.2015 viimenen sytöhoito(rintasyöpä), myös mulla on hohdun ulkopuolisia myomia(hyvän laatusia),mut niitten pitäisi hävitä pois itsestään nyt hoitojen aikaan,NÄIN MULLE AINAKIN SANOTIIN !! mene ja tiedä sit,no sen näkee kun tutkitutaa jonku ajan päästä,menskat mulla jäi kokonaan pois rintojen poistojen jälkeen,siitä asti on nuo kuumat aallot vaivaneet,enimäkseen yöllä noin kahden tunnin välei herätys HIKEEN!!!

  T.pave65

  #67214
  Hajakka
  Osallistuja

  Kiitos Vaeltajalle kirjoituksestasi. Itseasiassa etsin tietoa, miten pian Tamofenin aloittamisen jälkeen voi odottaa kuukautisten loppuvan. Sitä jo kiihkeästi odotan.
  …Mutta voipi tulla kyseeseen myoomien ja ikävien oireiden vuoksi myös kohdun poisto.
  Näistä asioista olisi mahtavaa lueskella myös muiden kokemuksia.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.