Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #74728
  Olli Korvanen
  Osallistuja

  Olin sädehoitoa edeltävässä kuvantamisessa jossa mittauspisteisiin piikitettiin tatuointimerkit. Hämmästyin kun kotona yritin löytää niitä. Olivat tosi pieniä pisteitä. Tietääkö joku että miten ne sädetyksessä tunnistetaan.

  #74767
  Olli Korvanen
  Osallistuja

  Nyt voin vastata tähän itse. Vaikka et itse huomaisi noita tatuointipisteitä, niin hoitajat kokemuksellaan ne näyttävät löytävän. Sanoivat minulle että monet kysyvät samaa kuin minä. Ei siis syytä huoleen. Ainakin Taysissa homma hoituu asiantuntemuksella. Sain kertasädetyksen lantiossa olevaan laajaan etäpesäkkeeseen. Toivorikkaana odotan että pääsen kivuista eroon. Onko tästä muilla kokemuksia.

  #74807
  Lynx
  Osallistuja

  Vuosi sitten minulle tehtiin 33 kertaa sädetys. Minullekin tatuointipisteet laitettiin ennen sädetyksiä. Hoito kohdistetaan käsittääkseni niiden kolmen tatuointipisteen avulla juuri oikeaan kohtaan. Itselleni kyllä jäi vähän epäselväksi, että miten niiden pisteiden avulla pystytään millin tarkkuudella sädettään oikeaan paikkaan, koska ihohan voi liikkua ja tatuointipisteet niiden mukana. Minulle sädetykset eivät aiheuttaneet mitään kipua. Eikä mitään muitakaan kipuja ole ollut ennen eikä jälkeen sädetyksen.
  Pari ongelmaa sädetysten jälkeen on ilmennyt, eli rintojen kasvu johtuen sädetyksen lisäksi annetusta bicalutamide-lääkkeestä, joka laskee testosteroniarvoja. Toinen ongelma viime syksystä alkaen on ollut se, että virtsankarkailua tapahtuu hiihtäessä ja juostessa sekä raskaampaa työtä tehdessä. Tällaisia ongelmia ei ole ollut aikaisemmin vaikka eturauhasen robottileikkaus tehtiin jo 2014. Palautuukohan nuo rinnat normaaliksi, kun lääkitys loppuu nyt ensi syksynä vai voisko ne leikata pienemmiksi. Ei oikein kehtaa käydä yleisessä saunassa.

  #76642
  memozi12
  Osallistuja

  Welcome to the game, fireboy and watergirl will be a good way for you and your kids to have some downtime and relax. There are thousands of fun and interesting games for you to try.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.