Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #33691
  vm61
  Osallistuja

  Hei
  Sain rintasyöpädiagnoosin keväällä 2011, leikkaus toukokuussa ja sen jälkeen sytot ja sädetykset ja luonnollisesti Tamofen viideksi vuodeksi.
  Nyt olen parin viikon päästä menossa terveen rinnan pienennykseen, onko jollain kokemuksia aiheesta? Ja onko teillä muille Tamofen nostanut
  maksa-arvoja?

  Mukavia marraskuun päiviä!

  #33831
  EveP
  Osallistuja

  Minulle tehtiin 2014 keväällä rintojen pienennysleikkaus. Tasan vuoden päästä kessäkuussa 2015 löytyi rintasyöpä toisesta rinnasta. Heinäkuussa leikattiin osapoistona ja samalla muotoiltiin tervettä, pienennettyä hieman uudellleen. Pienennysleikkaus oli iso operaatio, syöpäleikkaus oli paljon helpompi. Pienennysleikkaus ei lisää rintasyöpäriskiä. Minulle nyt vain sattui näin ikävästi. Olen kirjoittanut blogiini leikkauksesta, löytyy osoitteesta eveliinap.blogaaja.fi
  Tsemppiä!

  #42624
  riha
  Osallistuja

  Minulle tehtiin pienennysleikkaus v 2014. Leikkaus meni hyvin ja palasin toisin jo puolentoista viikon päästä. Kipuja oli jonkun verran ja haavan paraneminen kesti pitempään kuin luulin, mutta kyllä se kannatti.
  Tamofen ei aiheuttanut maksaan mitään, sensijaan masennus kesti siihen asti, että vaihdettiin lääke aromataasin estämään. Jo alkoi elämä taas hymyillä. Ja se jatkuva kuumuus ja hikoilu ei kyllä hevin unohdu.

  #42784
  Katri
  Osallistuja

  Minulle tehtiin terveen rinnan pienennysleikkaus viime talvena. Paraneminen kesti.
  Minulla on myös Tamofen-lääkitys. Olin ennen leikkausta ja sen jälkeen Tamofen-tauolla. Olo koheni huomattavasti.
  Tamofen vie minusta kaikki voimat. Ennen tein ja menin. Nyt olen manjana-ihminen: en vain jaksa tehdä mitään ainakaan tänään, ehkä huomenna tai loppuviikosta, aikaisintaan kun pakko:)) Pian on 3-vuotistarkastus. Jotain apua tähän velttoon oloon on saatava. Voisikohan aromataasi sopia minullekin?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.