Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #48294
  Miska
  Osallistuja

  Hei teille kaikille, olen Miska. Sain itseni lopulta rekisteröityä tänne joukkioonne. Siispä kerron nyt oman heppoisen tarinani (katselin vähän täällä ”tosi”tarinoita 🙁 !). Kävin kutsusta mammografiassa, se oli torstai.
  Sain jonkun päivän kuluttua soiton tulla lisäkuvauksiin torstaina, jonka jälkeen kului pari päivää, milloin
  ilmoitettiin, että jospa tulisin tulevana torstaina ultraan. Sen jälkeen soittikin ultran lääkäri ja kertoi, että minussa on syöpä. Te tiedätte kaikki, että sitten vuorossa paksuneulamerkinnät, imusolmukekuvantamiset yms., jonka jälkeen tuli ilmoitus leikkaukseen 16.2., joka yllättäen oli torstai. Nyt käyn sädehoidossa, mikä alkoi viime torstaina. Kasvain oli pieni, eikä tutkimuksen mukaan levinnyt imusolmukkeisiin, joten taidan ehkä nyt päästä vähällä. On kuitenkin hyvä olla täällä seurassanne (vaikkakin sain ”linjan” auki tiistaina?).
  Parhain terveisin -Miska

  #51114
  Myy79
  Osallistuja

  Moi Miska!

  Onko sinulla vielä monta hoitokertaa jäljellä? En muista, että oletko joskus aikaisemmin maininnut jossain ketjussa siitä. Taisit sanoa, että sinulla on nyt ” palaneen ihon ” hoitoa voiteilla, vai miten on?

  #51174
  Miska
  Osallistuja

  Huomenta Myy 🙂

  Hoidot loppuivat jo ja niistä kaikista yhteensähän jäi kovasti poltettu olotila. Nyt kun on alkamassa taas grillauskausi, jotain sen näköistä ja oloista oli seurauksena. Mutta. Tilanne on jo tosi hyvä alkulähtökohtaan verrattuna, olen uskollisesti kyllä rasvannut.
  Etupäässä sinisellä Bepanthenilla. Elikkä minulla ei asian suhteen ole enää kitisemisen aihetta.
  Sitä tässä nyt ennemminkin toivoo, että sinun kuntoutuksesi edistyisi hyvin ja olo helpottuisi, tulisi päivä päivältä reippaampi tunne. Puhutaan niistä ripsistäkin sitten jonkin ajan kuluttua 🙂 -Miska

  #51184
  sirius16
  Osallistuja

  Moikka Miska. Torstai,aurinkoinenaamu. Vapaapäivä sädehoidosta. Enää 6 kertaa, sitten se on ohi. Kyllä minullakin iho punoittaa, väliin enempi, väliin vähempi. Ahkera rasvaus ja ilmakylvyt on rauhoittaneet. Iho kuivaa muualtakin, mutta siihen taitaa vaikuttaa tuo Tamofeeni hoito ja kyllä se vaikuttaa mielialaankin. Olen ollut hyvin luottavaisella mielellä tähän, mutta nyt viimepäivät, oli jo vähän epämääräinen olo. Taitaapa olla tuon sivuvaikutusta. Ei auta. Tästä eteenpäin kaikesta huolimatta hyvällä mielin, että on kestänyt nämä hoidot. Hiukset on alkaneet kasvamaan, on jo pientä kasvua. Ja kynnetkin alkaneet vahvistuun. Kyllä se tästä. Mielenkiintoista mikälaiset hiukset tulee. Jatketaan tästä ” Torstai toivoa täynnä” asenteella.

  #51194
  sirius16
  Osallistuja

  Hyvää kuntoutumista Miska Ja Myy79 sekä kaikille samassa kohtalossa oleville. – sirius16

  #51204
  Miska
  Osallistuja

  Heippa Sirius16 🙂

  Juups, torstai on ja olkoon hän nyt mahdollisimman monelle toivoa täynnä ! (Olet tainnut lukea alkajaisiksi kirjoittamani hiukka kömpelöivän torstai-jutun. No, kaikki oli kuitenkin juuri niin, kolme torstaita siihen meni ja myöhemmin vielä sädetystorstai). On hyvä, että olet aloittanut jo rasvauksen + ilmakylvyt jees. Ihohan saattaa kuivua aivan vaan muutenkin ainakin iän myötä sellaisesta lähes kaikki puhuvat. Mukavaa, että olet sen verran loppusuorilla (6 kertaa jäljellä), se menee kaiken kokemasi jälkeen suht’ pikaisesti. Sitten voi alkaa todellinen toipuminen ja se on jo rauhallisempaa. Joten nyttenpä ei enää pidä päästää epämääräisiä oloja valloilleen, niin reipas kun olet jo ollut ! Niin, ja siitähän palkkioksi alatkin saada jo uusia hiuksiakin. Jaa-a,
  kun ”en muista” millaiset sinulla ennen oli, mutta jospa nyt tulee punertavat ja niin käkkärät, ettei harja läpi mene! Vielä sinulle omasta puolestani kiitokset kuntoutumistoivotuksista 🙂 Itsellesi tsemppiä loppurutistukseen. -Miska

  #51214
  Myy79
  Osallistuja

  Moi Miska! 🙂

  Voi, miten oletkin aina niin huomioiva muita kohtaan, kuten nyt viestissäsi olit minua kohtaan. Kiitos siitä! Mukava kuulla, että vointisi kohenee koko ajan. Joo, kyllä mullakin on kunto tässä pikku hiljaa kohentunut ja hyvä niin. Karvoista sen verran, että mulla vielä on päässä sellaista ”vauvakarvaa” hiuksina eli tosi ohutta haituvaa, ei siis normaalit hiukseni läheskään. Saa nähdä mitä tulee. No, päivitän sitä sitten, kun tilanne alkaa palautumaan. Sun kannattaa varmaan vaan jatkaa sitkeästi itsesi hoitamista, että leikkausjälki paranee mahdollisimman hyvin.

  #51224
  Miska
  Osallistuja

  Non-ni Myy 🙂 🙂

  Niinhän se on , että vauvakarvasta se alkaa, meinaan ”uusi elämä”. Senpä muistankin, että sinulla on ollut ennen hyvät hiukset ja.. (nyt pitää keksiä) nii-in, mennäänpä niihin ripsiin: hyvistä ripsistä vetoa, että hiuksetkin tulee vähintäänkin kuin ennen, ellei vieläkin paremmat. Sano minun sanoneen. Värillä ei niinkään väliä, se valintahan on lopulta omissa käsissä. Parasta on kuulla, että kuntosi jaksaa kohentua, siellä toinenkin, meinaan moppe, on varmaan mielissään.
  Minä olen mielestäni saanut leikkausjäljenkin kuin nuo palaneet aika kivaan kuntoon, eikä kainalokaan enää kirraa eikä kitise.
  Joten taas näinkin positiivisiin kuviin ja tunnelmiin. -Miska

  #51234
  Myy79
  Osallistuja

  Moi Miska:)

  No kiva kuulla, että olet saanut leikkausjäljet kaikkinensa parempaan kuntoon. Olet ihanan positiivinen tyyppi ja kannustava 🙂 Hyvä varmaan kuntouttaa sitä kättäkin, jos se ei liiku ihan normaalisti ( kiristää tms.) Kysellä voi esim. lääkäriltä neuvoa kuntouttamiseen.

  #51254
  Miska
  Osallistuja

  Hepsistä Myy 🙂

  Tiedän kyllä ainakin toisenkin, joka on suht. positiivinen ja erittäin kannustava ja kaiken lisäksi hehtaaristi enemmän tietoinen täällä mietittävistä asioista. Menee nyt vaan vauvakarvansa kanssa peilin eteen, niin sieltä löytyy 🙂 Ihmettelin tuota ”sitä sun tätä” osiota, kun on kovin hiljaistunut. Taidan käydä huhuilemassa Juseakin, vai onkohan pihahommat vieneet kaiket mehut.
  Oletko muuten ollut Roomassa? -Miska

  #51324
  Myy79
  Osallistuja

  MOi Miska!

  Joo, on sitä tullut Roomassa käytyä. Kaunis kaupunki, todella. Kai ihmisillä on sitten niin paljon kiirettä ja muuta ajateltavaa, että eivät ehdi jutella ” sitä sun tätä”.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.