Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #75176
  AoE
  Osallistuja

  Viime vko ke alkoivat oireet. Vas.rinta oli kipeä, nännipihan alue turvonnut. Siitä lähtien oireet ovat pahentuneet. Nännipihan alla on selkeä 4cm patti, nänni ja nännipihan ovat turvonneet ja melkeinpä tummanpunaiset. Välillä on tullut vuotoakin. Vihlonta tuntuu samalta kuin maidon nousu aikoinaan. Ja kipu on 24/7, asennon löytäminen ja vaatteiden pitäminen on vaikeaa.

  Kävin viime vko pe ensin päivystyksessä. Silloin rinta ei ollut vielä näin selkeästi punainen, Super kipeä ja turvonnut kyllä ja patti tuntui. Lähettivät kotiin sibicortin kanssa. Maanantaina soiton jälleen tk ja kävin kiire ajalla nuorella lääkärillä joka kiitti saada aikaa mammografiaan ja ultraääneen, mutta sanoi sitten että mun pitää vaan jäädä odottaamaan,hän laittaa lähetteen kirurgiselle, mutta se voi tulla bumerangina takaisin ja aikaa voi mennä parikin viikkoa.

  Asun Lapha alueella ja täällä pitäisi saada, jos ei aikaa saa yleiselle, lähete yksityiselle, mutta tämä lääkäri yritti sitä ja ne sanoi soittaessani Terveystalolle suoraan, että Laphan kanssa on sopimus vielä kesken ja menee 2vko ainakin ennenkuin sinne voi saada aikoja. Uskomatonta, että tutkimusten teko voi todella kipeällä ja vakavalla sairaudella viivästyä tällaisen takia?!

  Kävin keskiviikkona yksityisellä vielä, vaikka perheellisenä aikuisopiskelijana rahaa ei tähän olisi, ja hän piti tilannetta pahana ja laittoi lähetteen kiireellisen Laphan(LKS) plastiikkakirurgiselle. Ja antoi varmuuden vuoksi antibioottireseptin. Sanoi et jos se on tulehdusta vain, tilanteen pitäisi parantua antibiootilla parissa päivässä, mutta se on mennyt pahemmaksi. Punoitusta, pingotusta ja turvotusta on enemmän, kipu ehkä samoissa, eli kovaa ja nänni on alkanut taipua vasemmalle ja on todella tumma ja turvonnut.

  Soittivat plast.kirurgiselta tänään ja aika menee 2vko päähän, ellei pidemmälle. Ja sanoivat et mene päivystykseen jos menee pahemmaksi. En ymmärrä kuinka näin kauas voidaan lykätä tällaisen tutkimisen aloittamista? Eikö joka päivä olisi tärkeä? Henkisesti olen todella poikki.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.