Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #72201
  Jallero
  Osallistuja

  Ensimmäinen viikko kahdeksasta takana ERS-sädehoitoa. Eilen tuli ensimmäinen ”takaisku” eli kuvauksen jälkeen ylös ja suolta tyhjentämään (mutta ei rakkoa:-). Onneksi onnistuin saamaan jotain aikaan eikä tarvinnut peräruiskeeseen turvautua ja keikasta tuli vain alle puoli tuntia aikaisempia pidempi.

  Edelliseen liittyen kokemuksella vahvistettuja vinkkejä: mitä ja miten syödä ja juoda tämän sädehoitojakson (siis 8 viikkoa) ajan, että ilta-aikaiset sädehoitoni sujuvat suolen ja rakon puolesta niin sujuvasti kuin mahdollista?

  #72207
  Mies 48
  Osallistuja

  Moro Jallero!

  Ei kai sädetykseen mentäessä suolen tarvitse olla tyhjä? Ei ainakaan minun ohjeissani, eikä kukaan tämän kolmen ensimmäisen viikon aikana siellä säde 11:ta ole minulle mitään sanonut?

  Tyhjennän vain virtsarakon hieman yli tunti ennen sädetystä, ja juon pari mukillista vettä jotta rakossa on nestettä?

  #72209
  Pejula
  Osallistuja

  Sain hiljattain 20 kertaa sädehoitoa. Minulla oli ongelmana suolistokaasu, minut lähetettiin pari kertaa kävelemään ja vessareissulle. Parhaaksi keinoksi osoittautui lopulta se, että kävin juoksemassa pitkän automatkan aikana kolme kertaa, joista viimeinen sairaalan parkkihallissa. Voisi auttaa tuon kiinteämmänkin tavaran poistumista.

  #72210
  Jallero
  Osallistuja

  Kiitos kommenteista, Mies 48 ja Pejula.

  Kyllä minulle jo etukäteen tähdennettiin, että ilmaa saati tukevampaa tavaraa ei olisi hyvä olla eturauhasta painamassa. Ja jo viidennellä sädetyskerralla tämä konkretisoitui pidentyneenä keikkana, kun piti välillä käydä tyhjentelemässä. Onneksi tyhjeni ilman Smartlax-peräruisketta:-)

  Mut joo, ongelma ei ole iso:-)

  #72212
  Mies 48
  Osallistuja

  Ok, taitaa olla peräsuolen tyhjentäminen on tärkeätä jos ERS hoidetaan ”pelkällä” sädetyksellä – ilmeisesti eri juttu kun on leikattu ja annetaan ns salvage-sädetystä uusiutumisen syövän takia? Silloinhan ei ole eturauhasta jota vasten peräsuoli voisi painaa?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.