Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #65664
  GPost
  Osallistuja

  Hei, onko täällä kohtalontovereita kenelle tehty radikaali virtsarakon poisto ja suolirakko tilalle? Kertokaa kokemuksia kuinka rakkonne toiminut? Onko ollut happoemäs tasapainon kanssa ongelmia, joudutteko syömään jatkuvasti ph pillereitä? Onko erektio palautunut?
  Minulle tehty leikkaus ja suolirakko läpäisee hivenen virtsaa happamoittaen elimistöä, joutunut syömaan jatkuvasti ph pillereitl (natriumkarbonaattia 6mg päivässä). Yleensä suolirakko alkaa pitämään ja ph lääkitys voidaan lopettaa, minulla näin ei käynyt. Lisäksi tuli pysyvä erektion puuttumattomuus, ei ole 4 vuoteen korjaantunut, ainut tapa saada erektio on piikitys, joka hivenen epämiellyttävää. Päivällä virtsan pidätyskyky tallessa ja suojia ei tarvitse käyttää, mutta yöt ovatkin sitten eri asia. Aamuisin herää käytännössä aina suojat märkänä ja ikävintä että ajoittain suojat myös vuotavat. Joten pyykkiä riittää… Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen että suolirakko on mukavempi kuin pissapussi vyötäisillä, serkullani sellainen ja sekin vuotaa ajoittain öisin.
  Olisi kiva kuulla studer rakko kohtalontovereita kuinka teillä elämä sujuu keinorakon kanssa.

  #65756
  Studer
  Osallistuja

  Saman operaation oon kokenu.

  #65757
  Studer
  Osallistuja

  Mulla ne happamuusjutut hoitui lusikallisella ruokadoodaa nesteen kera otettuna. Eka vuoden käytin ja nyt en oo tarvinnu käyttää. Minä herään joka yö käymään vessassa. Sellaiset ohjeet sain lääkäriltä. Näin se suolirakko ei veny eikä tuu kusivahinkoja. Erektio-ongelmat on samanlaiset ja ilman pistosta ei hommat hoidu.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.