Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #35491
  Arhe68
  Osallistuja

  Tuli tännekin rekisteröinti tehtyä.
  Itselläni todettiin virtsarakon syöpä viime vuoden alussa maaliskuussa. Oireena verta virtsatessa. Verikokeet ja urologin tähystys. Syöpähän se. Höyläys tehtiin huhtikussa ja patologilta lausunto jossa invasiivinen. CT:sä ei kuvien mukaan levinnyt. Toisessa munuaisessa näkyi kysta jolle ei tehty toimenpiteitä. Radikaali poistoleikkaus tehtiin heinäkuussa jossa poistettiin rakko, er, umpilisäke ja imusolmukkeita. Samalla tehtiin virtsa-avanne kun en halunnut pussia suolesta. Loppulausunnossa mainittiin että ensimmäinen höyläys oli onnistunut mutta lisälöydös er:ssa. Imusolmukkeet puhtaat. Munuaiset toimii toistaiseksi hyvin eikä hirveesti ollut vaivoja mitä nyt tuon pussin kanssa opetellut elämään.
  Tulossa on vielä seuranta kolonoskopia kun samaan aikaan keväällä poistettiin muutama polyyppi paksusuolesta.
  Paino alkoi kyllä nousta syksyllä vaikka ruokavalio ei juuri muuttunut ja liikkumaankin on päässyt. Nyt on alkanut jaloissa ja muuallakin olla turvotusta ja se hieman huolettaa kun lisäksi paino on noussut pienessä ajassa. Leikkauksesta noin 20 kiloa.

  Kuinka muilla on tuota seurantaa tehty radikaali leikkauksen jälkeen? Jonkinlaista seurantaa olen odotellut. Turvotukseen pitää lähteä apuja hakemaan.

  Itselläni ollut kertakäynti sairaalassa jossa todettiin että kaksi syöpää onnistuttiin poistamaan kerralla.
  Muutaman kerran olen työterveyshuollon lääkärillä käynyt jossa todettiin työkyky. Töissä olen ollut lokakuusta.
  Muuten mennään päivä kerrallaan.

  #35731
  masa54
  Osallistuja

  Tuolla facebookissa on hyvä ryhmä meille virtsarakko ja munuaissyöpäläisille. Sieltä saa juuri sitä oikeaa tietoa ja neuvoja.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.