Keskustelut Forums Naisten syövät Kohturungon syöpä Vastaa viestiketjuun: Kohturungon syöpä

#34961
Helmiina
Osallistuja

Hei Karo
Kiitos terveisistä. En ole käynyt tällä sivustolla pitkään aikaan. Tuo hoitosarjasi kuulostaa hurjalta, mutta tutulta ystävien kuvausten perusteella. Voimia, voimia siihen! Pahinta on varmaan se, kun jo tietää mitä odottaa seuraavasta kerrasta. Onneksi ihmiskeho on niin toipuvainen, että palautuu hurjistakin jutuista. Ja hiuksetkin kasvavat takaisin, ja ehkä ihan uuteen malliin. Eräs ystäväni sai tosi kauniin uuden tukan, erilaisen kuin edellinen. Ihmejuttu sekin.
Minä sain onnekseni kuulla, että jatkohoitoja ei tarvita. Toipuminen lähti hyvään alkuun, mutta tällä viikoilla on tullut takapakkia. Mitään jälkivuotoja ei ollut leikkauksen jälkeen tai tosi vähän. Mutta sitten alkoivatkin tän viikon alussa. Palelin myös kovasti ja kuume nousi. Lähdin sitten päivystykseen ja sain antibiootit. Tänään kävin antamassa labrassa uuden verinäytteen, eikä tulos ole riittävän hyvä ja pitää palata päivystykseen, eli jotain tulehdusta jossain on. Vuoto onneksi on kuta kuinkin lakannut.
Jälkioireena ovat edelleen myös kivut toisessa nivustaipeessa etenkin, ilmeisesti imusolmukkeiden poistosta johtuvia. Ja reiden pinta on edelleen kosketusherkkä. – Mutta kaiken kaikkiaan toistaiseksi vähällä on selvinnyt.
Valoa ja voimia, vaikka ainakin täällä päin Suomea on tosi synkkää ja sateista. Onneksi jo joulun valot ja kukat tuovat väriä.
Kuulumiin.