Keskustelut Forums Krooninen syöpä Keuhkosyöpä – geenimutaation pohjalta syntyvänä Vastaa viestiketjuun: Keuhkosyöpä – geenimutaation pohjalta syntyvänä

#36861

Hei asiani ei varsinaisesti liity tähän aiheeseen, mutta! Olen sairaanhoitajaksi valmistuva tyttönen pääkaupunkiseudulta Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Teen opinnäytetyötä toisen opiskelijan kanssa. Opinnäytetyömme aihe: Omaisen keinot tukea keuhkosyöpää sairastavaa läheistään. Tarkoituksemme on kuvata millaisilla keinoilla omainen voi tukea keuhkosyöpädiagnoosin saanutta läheistään. Opinnäytetyömme tavoitteena on, että työn tuloksia voitaisiin hyödyntää keuhkosyöpää sairastavien potilaiden omaisten tukemisessa. Toivomme, että työmme sisällöstä on myös apua sairaanhoitajille.

Haluaisimme siis haastatella omaisia/ läheisiä (hyvä ystäväkin käy). Haastattelut suoritettaisiin pääkaupunkiseudulla, tarpeen tullen lähialueetkin käyvät. Haastattelut tapahtuisivat nyt helmi- maaliskuun aikana 2016.
Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja tutkimukseen osallistumisen voitte keskeyttää missä tahansa vaiheessa.

Jos kiinnostuit tai tiedät jonkun jolla olisi kiinnostusta

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla [email protected]