Keskustelut Forums Miesten syövät Eturauhassyöpä ja sen hoitokokemukset – Tapaus Lehtorinne Vastaa viestiketjuun: Eturauhassyöpä ja sen hoitokokemukset – Tapaus Lehtorinne

#40021
adminjoni
Avainmestari

Lumipallon kysymykseen liittyen. Myös verisuonisto tuolla alueella on saanut isossa leikkauksessa pahasti siipeensä ja sen parantuminen kuntoon vie pitkän ajan. Siellä voi olla kaikenlaista turvotusta yms leikkausoperaation takia ja verisuonia kursittu kasaan, joten ongelma verenkulussa voi olla myös syyllinen nykytilaan.
Hermotus tietenkin on tärkeää. Käteni pikkurilli ”halvaantui” leikkausoperaation takia ja kesti 2 vuotta ennen kuin pikkurilli alkoi toimia entiseen tapaan. Katkaistu hermosäie kasvaa hyvin hitaasti etsiessään hermon toista päätä. Joten toivossa kannattaa elää eikä pienestä kannata huolestua.
Tuo sildenafilin käyttö saattaa lisätä esim verenkierron parantumista, joten sitä kannattaa päivittäin pikku annoksina, pilleri puolittaen käyttää, vaikkei tositoimiin sinä päivänä meinaisikaan. Eli pitää pyytää resepti ja käyttää sitä alkutuimaan.