Keskustelut Forums Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#40161
OuAn
Osallistuja

Pitkästä aikaa, toivottavasti teille kaikille kuuluu hyvää!
Nopeasti tämä aika menee, ensi viikolla on viimeinen sytohoito ja siitä sitten nelisen viikkoa sädehoitojakson alkuun.

Itselläni tämä hoitojakso on mennyt flunssien aiheuttamaa yleistä uupumista lukuunottamatta mennyt suhteellisen hyvin.
Neljännellä kerralla alkanut CE hoito, on ottanut taxotere hoitoa kovemmalle. Pahoinvointia on tullut (vaikka hoitaja oli sitä mieltä, että jos ei esim raskausaikana ole kärsinyt pahoinvoinnista, niin hoidoissakaan ei sitä välttämättä tulisi… tuli kuitenkin), neljäs – kuudes päivä tiputuksen jälkeen taitaa olla huonoimmat.
Ja verisuonet ehkä alkavat olla jo hieman kärsineet, sillä edellisellä tiputuskerralla meni suoni rikki ja epirubisiinia valui kudoksiin… Syto on kudoksia varioittavaa ja varotoimenpiteenä sain kolmen tiputuskerran Savene lääkityksen, joka kudosvaurioita estää. Kovin pahaa jälkeä ei onneksi ehtinyt syntyä, noin 2 x 5 cm kokoinen kovettuma tiputuskohtaan tuli. Toivotaan, että vauriot jää tuohon.

Itse mietin, että mukavampi ”sairastaa” näin kesää kohden, kun päivät pitenee sekä aurinkoa ja toivottavasti lämpöäkin on tiedossa.

Ruokavalio asiassa olen Karviainen sinun kanssa samoilla linjoilla, kasvispainotteista ja siihen enemmän huomiota jatkossa kiinnittäen, mutta ei liian jyrkästi ruoka-aineista kieltäytyen. Itsekin viinin lipittelyä harrastaneena sen mahdollista vaikutusta sairastumiseen on tullut mietittyä, mutta jotenkin en jaksa uskoa yksittäisen asian tätä aiheuttaneen, mutta nyt tosiaan se varmasti jää aika vähälle. Vaikka lasi hyvää cavaa välillä varmasti ilolla nautin :).

Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä kevättä sekä voimia ja iloa parantumiseen kaikille!