Keskustelut Forums Krooninen syöpä Iloista kevättä Vastaa viestiketjuun: Iloista kevättä

#40281
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Tiputukset taas takana ja vointi onkin tällä kertaa ihan kohtuullinen. Lääkeannosta pudotettiin viime kerran allergisen reaktion ja laihtumisen takia. Nyt alkaa lääkeannos olemaan hyvä.
Pudotin painoa 4 kg viimekäynnistä kun lakkasin syömästä kellon mukaan ja söin vain kun tuli nälkä, joka onkin harvoin. Mutta onneksi on tuota painoa josta pudottaa. Ainoa suuri ongelma on enään tuo lääkityksen aiheuttama Ruusuakne, pari lääkäriä sitä kävi katsomassa ja pistivät käymään jossain kohtaa vielä ihotautilääkärillä. Eniten hilpeyttä aiheutti minussa se että lääkäri sanoi että ”tarvitsisi lopettaa lääkitys vai mitä mieltä olet (siis minulle).” Mistä minä sen tietäisin tarviiko se lopettaa. Heh.
No lääkärit pelkäävät vissiin eniten sen aknen aiheuttamaa infektio riskiä kun patit siellä puhkeilevat. Itselle siittä ei pahempaa vaivaa ole kun on tuo akne vaivannut nuoruudesta asti. Sovittin sitten että jatketaan kun pärjään tuon iho ongelman kanssa.
Kontrolli on nyt vapun jälkeen ja saa tietää onko mitään muutoksia tapahtunut, itsellä on mutu tuntuma että pääkasvain on taas pienentynyt. Mutta sitten sen näkee.

Muuten tässä pää onkin pysynyt hyvin kasassa, mökki kausi on avattu, erittäin rentouttavaa siellä hiljaisuudessa, linnut vain mekastaa kevättä rinnassa.
No hyvää kevättä kaikille ja toivotaan että kaikilla lääkkeet pitävät taudin kurissa vielä pitkän aikaa. Kirjoitellaan kun jaksetaan.