Keskustelut Forums Miesten syövät jukarhun tarina, 9v-päivitys. Vastaa viestiketjuun: jukarhun tarina, 9v-päivitys.

#40691
adminjoni
Avainmestari

Onnittelut jukarhulle hyvistä lukemista.

Labratulokset siirtyvät netissä Hyvis-järjestelmään, (mielestäni ei vielä Kantaan pitkään aikaan), mutta ”vaatii ”tarkkuutta.

Ensinnäkin potilaan pitää antaa niitä lupia tulosten ilmoittamiseen ja terveyskeskuksen pitää ruksailla vastaavasti omia systeemejään. Suosittelen viestinvaihtoa Hyvis-järjestelmään kuuluvan kirjeenvaihdon avulla.
Toiseksi jos on joku ”vanha kestomääräys” voimassa, niin ei tietenkään se siirrä niitä tuloksia mihinkään. Pitää deletoida vanha kestolähete (joka ei ehkä onnistu) ja tehdä uusi kestolähete ja siinä yhteydessä pitää määritellä terveyskeskuksen puolella, että tulokset siirtyy automaattisesti nettiin. No sitten seuraa tärkein asia. Näytteet pitää käydä antamassa aina siinä ”terveyskeskuksessa”, joka on sen uuden kestomääräyksen systeemiin kirjannut. Ja sitten lopuksi sen näytettä ottavan labran pitää kuitata otettu verinäyte otetuksi sen uuden kestomääräyksen listalta eikä jonkun vanhan määräyksen mukaisena.
Eli et voi otattaa näytettä muualla kuin omassa terveyskeskuksen labrassasi, jos haluat katsoa tuloksia Hyvis-järjestelmästä.

Itseltäni vei melkein vuoden ajan ennen kuin nämä kaikki kiemurat ja esteet oikeni ja selvisi. Nyt sitten systeemin toimii, kun sen sääntöjä noudattaa.