Keskustelut Forums Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#41581
triankeli
Osallistuja

Hei Sandra! Aika samanlainen hoitopolku tulee minullekin. Sytostaatit alkavat 4.7. Olisivat aloittaneet jo tämän kuun lopulla, mutta sanoin, että pitää avustaa pojan muutossa, niin siirtivät muutamalla päivällä 🙂
Tuntuu kyllä aika rasittavalta ja pitkältä ajalta tuo hoitojakso, muta ehkä sen nyt jotenkin jaksaa kulkea. Ja pakkohan se on, jos haluaa parantua. Juhannusta en nyt viitsi suunnitella mitenkään. Aikaisemmin oon leiponut ja siivonnut juhannukseksi, mutta nyt ajattelin, että olkoon. Hoitojen aikana pitää välttää liikoja ihmiskontakteja, koska veriarvot laskee ja helposti tulee kaikkia tarttuvia tauteja, flunssia sun muita. Joten kesä menee kotosalla. Eikä sais käydä kylässäkään flunssaa sairastavia. Pitänee panna kyltti oveen, että pääsy kielletty!
No, ehkä tämä tästä, kun ajatukseen tottuu. Täytyy yrittää nauttia kesästä omalla terassilla. Toivottavasti ei tule kovin pahoinvointia noista hoidoista. Peruukkiin sain myös maksusitoumuksen. Voi vaan olla, ettei sitä tule paljoa käytettyä.

Hyvää juhannusta ja kesän jatkoa! Kerrohan kuulumisiasi välillä.