Keskustelut Forums Miesten syövät Eturauhassyöpä ja sen hoitokokemukset – Tapaus Lehtorinne Vastaa viestiketjuun: Eturauhassyöpä ja sen hoitokokemukset – Tapaus Lehtorinne

#42071
ELehtis
Osallistuja

Sinulla, Kaapo, on vasta kuukausi kulunut katetrin poistosta, joten uskoisin, että kuukausi-pari menee vielä, niin alkaa pitoa löytyä. Itsellä huomasin muutoksen yhden viikonlopun aikana. Treenata kannattaa, mutta ei ylenmäärin. Minä koetin noudattaa ohjeita ja jumppasin 2 – 3 kertaa päivässä arkipäivisin, viikonloput huilasin ja annoin lihasten palautua. Nyt pito on jo melkein normaali ja jumppailu on ”unohtunut” jo aikaa sitten käytännössä kokonaan. Vain jalat leveällä jotain ponnistaessa/vääntäessä saattaa tirahtaa. Samoin äkillinen rykäisy/niisto/aivastus voi irrottaa tippoja, jos ei valmistaudu.

Tuosta KHKS:n kontrollista sen verran, että eipä kuulunut lähetettä, joten pari viikkoa sitten soitin perään. Jonoista ja ruuhkasta valitettiin, mutta samalla puhelulla sain PSA-näytteenottoajan elokuun alkuun labraan ja seuraavalla viikolla sitten tuloksia kuulemaan ja virtsasuihkun mittaukseen KHKS:aan.