Keskustelut Forums Krooninen syöpä Kohti Syksyä Vastaa viestiketjuun: Kohti Syksyä

#42644
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Mukava kuulla että kesästä olet saanut nauttia, toivomme että saat syksyn kuvissa hyviä uutisia. Itselle tuli erinomaisia uutisia, kaikki kasvaimet pienentyneet.

Pääkasvaimesta ei enään saatu kunnon kuvaa, maksan kasvaimet pienentyneet edelleen ja imusolmukkeiden kasvaimet pienentyneet. Lisäaikaa on siis tullut.
Hoitotoimii hyvin, hauskaa tässä oli kun lääkäri muistutti vielä että, ”kai sinä ymmärrät sen että tauti on parantumaton”.

Uutena uutisena tuli se että lääkäri sanoi että vastedes lääke tauot voivat olla enintään kaksi kuukautta jonka jälkeen kasvaimet uusivat, ennen oli puhe puolenvuoden tai pidemmistä tauoista. Nyt sitä jatketaan kaksi ja puoli kuukautta vahvoilla lääkkeillä ja sitten aletaan keventään lääkitystä. Olo on ollut yllättävän hyvä, antibioottien vaihto todella auttoi.

No nyt sitä on sitten pitänyt pohtia että koittaisiko sitä töihin paluuta vielä, vai jäisikö sitä työkyvyttömyys eläkkeelle. Kaksi syöpälääkäriä on nyt sanonut että hae sitä eläkettä, mutta itsellä olisi vielä vähän hinku töihin vähän rahaa tienaan. Lääkäri kyllä sanoi että eläkkeen läpimeno on varma koska tauti on parantumaton ja jatkuva lääkitys tarpeen. Töissä ovat jo suunnitelleet kevyempiä töitä ja sinne olisin erittäin tervetullut. No siinä on mulle ollutkin niin pohtimista että oikein päätä kivistää. Pitäneen vielä syöpälääkärin mielipidettä kysyä kevennetystä työstä. No syyskuun lopussa on kolmikanta neuvottelut joten siihen mennessä asia on päätettävä.

Mutta sellaista tänne, kaikki sujuu ihan kivasti vaikka kelit on aika viileät.

Ei muuta kuin jaksamisia kaikille.