Keskustelut Forums Krooninen syöpä Kohti Syksyä Vastaa viestiketjuun: Kohti Syksyä

#42924
miisu
Osallistuja

Hei vaan kaikille!

Onpa mukavaa kuulla Kangasalan Ukko, että hoidot ovat tehonneet ja kasvaimet alkaneet pienentyä. Tuollaiset uutiset antavat virtaa lisää jaksaa käydä läpi hoitoja. Sinäkin olet jo suunnittelemassa töihin menoa mieluummin kuin eläkeukoksi rupeamista. Hienoa kuultavaa.

Itsellä kesä meni hoidoissa juostessa viikon kahden välein. Tämän kuun alussa oli kontrollit ja kävi selville että etäpesäkkeet ovat pysyneet ennallaan, ei siis kasvua eikä pienentymistä. Hoitoja jatketaan ainakin kuuden kerran verran. Onneksi olen sietänyt hoitoja ihan hyvin. Ei ole ollut pahoinvointia eikä muuta ikävää sivuoiretta, ainoastaan väsyttämään tuppaa välillä milloin enemmän ja milloin vähemmän.
Ainoa muutos on että minulle laitettiin viikko sitten laskimoportti tiputuksia varten. Omat suonet alkavat olla sen verran huonoja ettei aina tahdo löytää kunnollista suonta mihin tippaneulan voisi laittaa. Portin laitto oli loppujen lopuksi pikku juttu. Rintaa ihon alle se laitettiin ja siihen pistetään sitten neula tiputusta varten.

Aurinko paistaa niin lämpimästi vielä, että taidan lähteä tuonne ulos vähän raitista ilmaa haukkaamaan ja katsomaan mitä kohentamista piha vielä tarvitsisi. Mies tuolla pihalla leikkaa nurmikkoa viimeisiä kertoja tälle vuodelle.

Ei kun jaksamisia kaikille. Pidetään lippu korkealla ja käännetään nenä kohti uusia haasteita.