Keskustelut Forums Miesten syövät Diagn. T3 Vastaa viestiketjuun: Diagn. T3

#43684
anteroi
Osallistuja

Kiitos nopeasta vastauksesta Jukarhu! Aika yksinhän tämän taudin kanssa on saanut olla enkä vastaavan kokemuksen omaavia ole vielä tavannut muualla kuin sairaalan odotushuoneissa. Lääkärit ovat taas niin kiireisiä, että kontaktit ovat olleet korkeintaan vartin mittaisia. Tuosta diagnoosista selviää, että minulla on oikeassa lohkossa ollut 1,5 cm matkalla kolmessa biopsiassa kuudesta adenocarcinoma Gl 4+3 ja vasemmassa yhdessä lohkossa Gl 3+3.
Kuvittelin viime syksynä, että hoidon ohella tehdään myös levinneisyystutkimus. Kysyinkin tätä hoidon loppuvaiheessa lääkäriltä, mutta hänen mielestään kaikki oli tehty taudin nujertamiseksi eikä pitänyt lisätutkimuksia tarpeellisena.
Minulla on mielessä isäni kohtalo 30 v. takaa, kun hän menehtyi tähän samaan sairauteen, kun aggressiivinen syöpä oli ehtinyt levitä luustoon, eikä silloisilla menetelmillä ollut enää mitään tehtävissä.
Tällä hetkellä lisätutkimuksiin hakeutuminen tuntuu niin turhalta, kun kunto on hyvällä mallilla. Tunnustan pelkääväni myös sitä, että tutkimukset osoittavat taudin levinneen laajemmalle alueelle