Keskustelut Forums Krooninen syöpä Syksyn aika Vastaa viestiketjuun: Syksyn aika

#44054
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Kiitos kesanto ystävällisistä sanoistasi. Taas on viikko vierähtänyt, ct-kuvissa käytiin eilen ja tiistaina olisi lääkärin tapaaminen ja tippapäivä. Ei mennyt ihan putkeen ct-kuvan valmistelu, oli isoja ongelmia saada varjoaine tippa paikoilleen. Kuudennella kerralla onnistui, kaksi hoitajaa kokeili. No lohduttelin hoitajia että eivät he ainoita ole joilla on vaikeuksia saada neula suoneen, nykyään kun tuppaa olemaan tuo verikokeen ottokin haaste hoitajille. Suonet on reijitetty jo niin hyvin että ovat kuulemma kovettuneet.
Flunssa rokote tuli eilen otettua ja ei tuo nyt ainakaan vielä ole aiheuttanut mitään vaivoja, olo on ihan erinomainen.

Ja seuraa muita mukavia ja hilpeitä uutisia, Työeläke kortti saapui eilen, yllätys oli hauska, enpä tiennyt tuollaista saavani no kai sille jotain käyttöä löytyy.
Terveyden- ja sosiaalihuollon asiakasmaksukatto on saavutettu ja saan jonkin vapaakortin. Mitä sitten tarkoittaakin Hmmm. Liekkö samanlainen kuin monopolin vapaudut vankilasta kortti. Täytyy asiaa selvittää kun mukana tullut seloste oli virkamies jargonilla kuorrutettu eikä siittä mitään tolkkua saanut. Saan kortin jostakin joltakin. No sairaalan mukavat hoitajat saavat sen minulle selostaa.

Eipä tänne sen kummempaa, kelit on ollut mukavia, kun vettä sataa voi olla hyvällä omatunnolla kotona sohvan pohjalla.

Eipä muuta kun kiivasta Joulun odotusta kaikille.