Keskustelut Forums Miesten syövät Diagn. T3 Vastaa viestiketjuun: Diagn. T3

#44974
anteroi
Osallistuja

Tervehdys Periskooppi!
Huomasin vasta nyt kirjoituksesi, kun ei ole tällä palstalla tullut vähään aikaan vierailtua. Kävin joulukuun alussa kontrollissa ja PSA-arvoni perusteella asiat olivat kunnossa. Seuraava kontrolli on puolen vuoden kuluttua. Välillä hiipii mieleen ajatus tuon yhden veriarvon mittaamisen riittävyydestä taudin kokonaistilanteen suhteen. Olisiko mahdollista, että esim. metastaasit leviävät lähikudoksiin ilman että sitä voisi PSA-arvoista huomata? Yritän kuitenkin uskoa olevani terve ja nauttia tilanteesta siihen saakka kunnes lääkäri muuta kertoo.
Sinulla Periskooppi on lähtötilanteen arvot paljon korkeammat kuin minulla silloin, kun tauti löydettiin. Hyvänä asiana kohdallasi on kuitenkin se, ettei etäpesäkkeitä löytynyt. Minulle ei tällaista tutkimusta ole tehty. Hoitosi on pääpiirteittäin sama kuin allekirjoittaneella. Enantonin sijasta sain Firmagon- ja Eligard-pistokset ja sädehoitona oli tehokas Cyberknifellä tehty sädetys.
Olisi ihan kiintoisaa kuulla nykyisestä tilanteestasi. Ovatko pistokset aiheuttaneet sivuoireita ja milloin sädehoito alkaa?
Voimia ja kestävyyttä tuleville päiville ja toivorikasta uutta vuotta 2017