Keskustelut Forums Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

#45554
Eegon1950
Osallistuja

Taas on menty yks kuukausi eteenpäin edellisestä päivityksestä. Karkailurintamalla on tapahtunu hieman edistystä. Nykyisin pärjäilee jo yhdellä vaihdolla päivät. Se vaan on niin jännä juttu ku edistys tapahtuu niin hitain askelin ettei sitä itse tahdo huomata ennen ku vertaa vaikka parin kuukauden takaiseen tilanteeseen.Kahden viikon päästä on reissuun lähtö ja näillä näkymin vaikuttais siltä että tuon ongelman puolesta voi lähteä hyvin mielin,eiköhän tuon kanssa jo pärjää ulkomaailmassaki.
Seksirintamalta ei ole oikiastaan mitään järisyttävää kertomista. Silloin tällöin on vaimon kans jotaki touhuttu mutta kyllä se ainaki vielä tässä vaiheessa on niin ku meilläpäin sanotaan semmmosta ”tyhyjän värkkäystä ”. Jospa se tuoki touhuki etenee sitte niin lyhyvin askeli ettei sitä oikein itekkään huomaa. En mie huonoa tykkäis vaikka mentäs vähän vauhikkaamminki eteenpäin. No nyt se on vaan tyydyttävä tähän mutta tämänki vaivan kans pärjää kun on pakko.
Katellaanpa taas kuukauden päästä missä näiden asioiden kans mennään. Tsemppiä vaan kaikille, kyllä me täältä vielä noustaan.