Keskustelut Forums Krooninen syöpä Talven aika Vastaa viestiketjuun: Talven aika

#45924
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Tervehdys kaikille.

Taas on kaksi viikkoa vierähtänyt. Sukkelaan aika kuluu kun on kivaa.

Eilen olikin tippa päivä, 16 kerta näillä myrkyillä. Hoitaja sitä hämmästeli sanoi että lähestyn jo hänen tietämää ennätystä joka on kuulemma 22 kertaa.
No se varmaan ylittyy kun on ollut puhe että kevät mennään näillä sooseilla. Eilinen olikin kuin opppikirja suoritus tiputuksesta. Kolmelta iltapäivällä jo kotiin.
Kaikki sujui sukkelaan, ei voi olla kuin tyytyväinen heidän suorituksesta.
Eipä tässä ole oikein muuta riesaakaan kuin tuo sitkeä ruusu-akne joka jatkaa vihoitteluaan ja leviämistä jatkuvasta antibiootti hoidosta huolimatta. No tuohan nyt on vain pieni riesa kun tietää mitä muuta näistä myrkyistä voisi tulla.

Muuten tässä eläkeläisen päivät on sujunut kivasti, ei ole ollut stressiä kelan tai muiden virastojen kanssa asioinnista. Mitä nyt kela yllätti kun halusivat taas rahaa takaisin viime kesän työeläkeyhtiön sähläysten paikkaamiseen. Niitäkään rahoja ei saatu ekalla kerralla perittyä oikein takaisin. No ihmisiä tässä ollaan ja ei kaikki aina suju niinkuin pitäis.
Muuten tässä odottelen vielä kunnon kelejä että voipi lähteä pilkille, milloin paistaa aurinko niin tuulee tai sitten on niin tuhruinen keli että ei huvita. Sitten kun oli kaunis tuuleton päivä niin oli muita kiireitä Heh, ei natsaa ei. No ei ne kalat järvestä karkaa eikä niitä sieltä aina kotiinkaan saa.

Mutta eipä tänne muuta, ensi kuussa olisi taas ct-kuvan aika joten nähdään onko kevennetty lääkitys pitänyt kasvaimet kurissa.
Eipä muuta kuin hyvää kevään odotusta kaikille.