Keskustelut Forums Krooninen syöpä Talven aika Vastaa viestiketjuun: Talven aika

#46444
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Terve vaan kaikille.
Hyviä uutisia täältäkin pukkaa.
CT-kuvissa käytä ja vihdoin lääkärikin nähty. Eilen oli tippa päivä, siirtyi viikolla kun Tayssilla meinasi olla ongelmia noiden infuusorien saannissa. Soittivat hyvissä ajoin asiasta ja siirrettiin tippaa viikolla. Soittivat sitten uudestaan että olivat saaneet infuusoreita mutta olin jo tehnyt muita suunnitelmia joten nyt vasta tipassa kävin. Täytyy sanoa että hienosti hoitelevat ongelmat siellä.

Mutta siis uutisiin kuvista, kaksi viimeistä turvonnutta ( siis epäilyttäviä) imusolmuketta oli kutistunut normaali kokoon, maksan etäpesäkkeet hävinneet, ei enään näkynyt varjojakaan niistä niinkuin viime kuvissa. Päämollukassa ei muutoksia mihinkään suuntaan. Siis hyvin mennyt, pienennetty lääkemäärä jaksaa purra hyvin, pysyvät kurissa. Lääkäri totesi että mennää vielä 4-6 kertaa näillä lääke määrillä ja sitten suunnitellaan hoitotaukoa koko Kesäksi, Jipii. Lääkäri oli myös erittäin tyytyväinen hoidon tehoon, Hyvin siis menee.
Täytyy tässä kohtaa kehua Tayssin porukkaa, kyllä on ollut mukava käydä siellä vaikka asia onkin vakava. Hienosti on tukea löytynyt ongelmiin ja tietoa saa kun on ollut kysyttävää. Kyllä olen erittäin tyytyväinen heidän toimintaan.
Että sellaista tänne, nyt sitä vaan ihmettelemään että tässäkö tämä talvi sitten oli, heh taitaa se talvikin vielä tulla. Mukava on kyllä nyt nauttia näin keväisistä ilmoista.
Eipä tässä muuta kuin iloista kevään odottelua kaikille ja nautiskellaan elämästä.