Keskustelut Forums Krooninen syöpä Kaunista Kevättä Vastaa viestiketjuun: Kaunista Kevättä

#47554
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Hyviä uutisia pukkaa, vielä yksi tippa kerta ja sitten alkaa hoitotauko. Toukokuussa olisi sitten ct-kuva ja jos muutoksia ei ole, mihin lääkärin kanssa uskotaan, niin sitten tauko jatkuu kesäkuun ja niinedelleen. Juteltiin asiasta ja lääkärikin sanoi uskovansa että tauko sujuu hyvin kun hoidolla ollaan saatu hyvä vaste ja kasvaimet hyvin häviämään.

Täytyy sanoa että minulla on helpompaa tämä eläminen kun ei tarvitse miettiä uusiiko tauti, tiedossa kun on se että eroon tästä en pääse.On mukavaa kun saa näitä hyviä uutisia että hoidot tepsii ja saa lisäaikaa nauttia elämästä. Kuolemaakaan en ole suuremmin murehtinut kun ihminen voi kuolla niin moneen asiaan että ei ole mitenkään varmaa että se on syöpä joka minut vie. Meillä jokaisella on oma aikansa täällä ja ei kukaan tiedä koska se lähtö tulee.

Kevät se kohisten etenee ja mökki kautta innolla odottelen, kesä reissu Italiaan on taas tilattu ja sitäkin odotellaan innokkaasti. Mieli on kevyt ja olo onnekas kun taas hyviä uutisia on tullut.
Kaikille hyvää kevään odotusta ja nautitaan joka päivästä mikä on meille suotu.