Keskustelut Forums Naisten syövät Munasarjasyöpä Vastaa viestiketjuun: Munasarjasyöpä

#49574
Endotar
Osallistuja

Kiitokset Myy79 ja Miska, tämä onkin toistaiseksi ainoa paikka, missä olen tästä puhunut.. tosiaan kävin eilen Ca12-5 ja HE4-verikokeissa. Ei labra osannut sanoa, milloin valmistuvat. Mitenhän tuo nyt menee? Viikko, kaksi?

Keskussairaalan gyne ohitti oireeni ja toisesta syystä tehdyt mri-kuvat, joissa muutokset näkyi jo 2016 maaliskuussa. Ja uusissa mri- kuvissa elo- ja lokakuussa. Nyt kärsin ”umpisuolesta” mutta vihdoin gynen päivystys suostui ultraamaan uudelleen. Molemmat munasarjat isossa klöntissä ihan väärössä paikassa, paljon monilokeroisia ja väliseiniä sisältäviä muutoksia, joissa tiivistä rakennetta. Verivirtauksia ei katsottu, ei edes ehdotettu. Nyt oli eri gyne ja hän oli huolestuneen näköinen. Kutsui kollegankin katsomaan. Täysin epänormaali adnex.
No, googlasin hieman. Ei taida olla hyvä. Mitä tuumaatte?
Mietinkin jo valinnanvapauden käyttämistä, Tays oli mainittu. Kokemuksia? Tai Hus tai Kys? Osaisiko joku suositella osaavaa gyneä noilta alueilta? Niin uuden edessä olen, että voi siskot! Yritän vielä uskoa siihen gynen mainitsemaan pieneen mahdollisuuteen, että olisikin ihan kiltti vain..