Keskustelut Forums Krooninen syöpä Kaunista Kevättä Vastaa viestiketjuun: Kaunista Kevättä

#49904
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Mukava lueskella teidän juttuja, hyvää pöhinää tuntuu olevan ilmassa. Hieno homma Juse että reissua pukkaa, reissulla on helpompi irrota arjen asioista, ja sitä on mukava odottaa. Eilen
oli ct-kuva ja viikonpäästä on lääkäri käynti, nähdään jatkuuko loma vai mitä tapahtuu. Mukavasti on ruvennut toipumaan lääke rumbasta, iho on jo melko hyvin parantunut, ukko vaan on pilkullinen kuin leppäkerttu. Vähän tossa kuntoiluakin herättelin henkiin mutta vielä pitää hetken odottaa. Nivelet paukkui ja rutisi niin että kuullosti siltä että kohta raajat irtoo. Väsymyskin on ollut melkoinen mutta sekin lienee johtuu siittä että nyt on aikaa levätä ja levätty on.
Kevät hommia on tässä pikkuhiljaa aloiteltu ja tehty rästiin jääneitä hommia. Viikon tässä nyt joutuu vielä odottamaan että saa tietää kesän ohjelmiston. Ei vielä ole viitsinyt paljoa suunnitella kun ei ole varmuutta mitä tapahtuu.
Miskalle voisin todeta että hyvä asenne sinulla on, itselle kävi syksyllä niin että lääkäri katsoi asiakseen todeta ” kai sinä muistat että tämä on parantumaton”, ilmeisesti olin kai lääkärin mielestä liian huoleton potilas. No kyllä se taas pani miettimään mutta tein samoin kun sinä ja siirsin mietteet syrjään. Eipä tämä murehtimalla muuksi muutu.
Eipä tässä tämän kummempia kuulu, kevät se rullaa, tosin hitaasti, eteenpäin ja kesä jo kolkuttaa ovella. Koittakaamme kaikki jaksaa eteenpäin vaikka välillä vähän tökkii.