Keskustelut Forums Miesten syövät ERS kokemukset matkan varrelta Vastaa viestiketjuun: ERS kokemukset matkan varrelta

#54174
hemuuli
Osallistuja

Hienoa Eegon1950 jos tuosta on nyt apua. Yksi sairaanhoitaja neuvoi minua kokeilemaan supistusta seisaallaan ja kokeilemaan kädellä kiveksistä nousevatko ne ylöspäin kun tekee supistusta. Jos nousevat niin silloin hänen mukaansa tekee oikein.

Yksi juttu, josta missään minun oheissani ei ole mitään mainintaa, on venyttely. Ainahan lihaskuntoharjoitteluun pitäisi kuulua myös venyttely. Itselläni oli jokin aika sitten aika hankala viikko, jolloin kehitys tuntui ottavan takapakkia. Sitten keksin tuon venyttelyn ja tein vain sitä enkä muutamaan päivän ollenkaan supitusharjoituksia. Vatsalihakset olivat aivan kireät ja jumissa. Siitä ne sitten alkoivat antaa periksi ja sitten homma palasi taas normaalille tasolle.

Sitten kun tuntuu että harjoitus vaikuttaa oikeaan lihakseen, niin mielestäni kannattaa tehdä harjoituksia eri asennoissa, siis maaten, istuen, seisten jne.

Tosin en ehkä ole paras näissä neuvomaan. Itsellä mennyt nyt leikkauksesta 4 kk ja virtsanpidätys ei vielä ole ihan sataprosenttista, ehkä 99%. Normaalisti pystyn olemaan ilman mitään suojaa, mutta pitkillä kävelylenkeillä ja raskaammissa töissä pitää jotain suojaan vielä käyttää. Mutta kertoilen tässä omia ajatuksia ja päättelyitä, näillä ei ole takuuta 🙂