Keskustelut Forums Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#54734
Vilja
Osallistuja

Voi Annu kuinka ikävää että sait kivut sivuoireina! Toivottavasti saat kunnon kipulääkityksen seuraavaan kertaan ja kivut jää pois. Kovasti voimia!

Itsellä perjantaina sitten jos ei esteitä tielle tule, alkaa se CEF-hoito ja kyllähän sitä pikkasen jännää, miten tähän hoitoon reagoi, saa nähdä. Sormet ristissä toki toivon että menisi mahdollisimman pienillä sivuvaikutuksilla kuten Doketakselin kohdalla, mutta voi tietysti tulla kaikki mahdolliset sivuvaikutukset tai jotain siltä väliltä…

Tänään kävin työterveyslääkäritä pyytämässä lausunnon sairauspäivärahaan (90 päivää tulossa täyteen) työssä jatkamisen edellytyksistä. Jotenkin tuntui ristiriitaiselta tässä sairaudessa moinen lausunto/pyyntö. Jos ei toivoa paranemisesta olisi, eipä kai tuohon muuta lääkäri olisi voinut kirjoittaa kuin ettei voi jatkaa aiemmassa työssään?? Nyt sen verran onnekas (vaikkakaan lopputulosta ei voi tietää, mutta tavoitteena kuitenkin paraneminen…) että lääkäri kirjoitti lausuntoon ”Tva voi jatkaa aiemmassa työssään” -kai se on taas yksi ilon pilkahdus.

Lymfahihan ja -hanskan hain kotimatkalla työterveydestä, tilattaessa turvotusta käsivarressa oli vasta aavistus, nyt pari päivää turvotsta tullut enemmän, että kreivin aikaan sain nuo sitten. Hihan ja hanskan pistin käteeni apuvälinekeskuksessa ja pidin kotimatkan. Nyt sitten oikein pullahti kämmenselkä pyöreäksi; mahtoiko hanska sitten olla oikein mitoitettu..? Pitää huomenna soittaa Kirran lähettävälle fysioterapeutille ja kysäistä tuota samalla (käski ilmoittaa heti kun saan hanskan) ja tarvittaessa sitten apuvälinekeskuksen fyssarille. Onko teillä muilla kokemuksia noiden tukihihojen ja -hanskojen tms käytöstä?

Hyvää alkanutta viikkoa ja toivon ilon pilkahduksia itse kullekin