Keskustelut Forums Krooninen syöpä Mukavaa kesää Vastaa viestiketjuun: Mukavaa kesää

#57244
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Moro Juse

Toivottavasti oli mukava viikonloppu kissan kanssa. Hauska kuulla että talonmaalaus on loppusuoralla ja kiva että olet sen pystynyt tekemään.

Ajattelin päivittää taas tietoja, tippahomma on vieläkin jäissä, lääkäri kollegio päätti että ensin pitää saada magneetti kuva keskivartalosta ennenkuin mitään päätetään, no tippa piti olla eilen torstaina mutta se peruuntui kun tuo sydän alkoi taas keskiviikko-torstai yönä tikittää ylimääräisiä lyöntejä. Viimeksi teki sitä heinäkuussa, silloin oli ensimmäinen kerta. No nyt sitä sitten tutkitaan, määräsivät betasalpaajaa ja se helpotti heti. Hyvä niin, no jatko onkin sitten seuraava, 4.9. haen sydänfilmi nauhurin joka seuraa pumpun toimintaa 24 tuntia ja sitten palautus, 6.9. on ekg:n otto labrassa ja sitten on 8.9 sytänlääkärin tapaaminen. Niin ja se mgkuva on 1.9.

Onhan se mukavaa että on ajanvietettä ja kai se toikin toiminta paremman puutteessa käy. Kovasti vaan huvittaa se että pikkasen tuntuu tökkivän tuo hoitojen aloitus, olis sen voinut vähemmälläkin tohinalla tehdä.

Toverit, Elämme mielenkiintoisia aikoja, siispä Hymyillen Huomiseen.