Keskustelut Forums Miesten syövät Agressiivinen eturauhassyöpä, vajaa neljä vuotta Vastaa viestiketjuun: Agressiivinen eturauhassyöpä, vajaa neljä vuotta

#58271
Flash62
Osallistuja

Ja vielä edelleen jatkoa.

Sain 3 PV sitten TIA eli (aivoverenkiertohäiriön) kohtauksen kun oltiin menossa hakemaan sairaalasta insuliini neuloja ja testiliuskoja. Lopun alkua ?

Meillä on matkaa sairaalaan n. 10 min. Matkalla yritin puhua, mutta sanat tuli ulos PLAA PLAA, mutta kun oikein yritin hitaasti ja mietin sanoja sain jollain lailla ilmaistuna itseäni. Ei muuta kuin päivystykseen ja ja TT-pääkuvauksiin. Meni kumminkin äkkiä ohi, mutta sain taas lisää lääkkeitä.

Nyt alkaa olla aikalailla paljon pillereitä syötäväksi. 15 aamulla ja 6 illalla.

Ja seuraus. Vaimo vaatii (taitaa vielä tykätä), että pitää soittaa sille useamman kerran päivässä. Ei kelpaa whatsup viestit.

Lisää tressiä vaimolle, voi vee.

Joskus tulee mieleen pitäiskö kadota?

Olen jollain lailla hyväksyt tilanteen. Olen tehnyt kodin kansion, jossa selvitetty digikuvien kanssa lähestulkoon kaikki tekniikka (sisäverkko, wifi, antenniverkon, pääsähkötaulu, jne) mitä vaimon tarvitsee tietää jatkossa. Samoin testamentti ja edunvalvonta paperit on tehty.

Suosittelen Teillekin hoitamaan nämä asiat. Samoin pankki/vakuutus asiat kannattaa hoitaa. Ei yhteisiä tilejä, ne menee lukkoon toisen kuoltua.

Netistä löytyy edunvalvonta/muita hyödyllisiä pohjia.

Tsemmiä Sulle

Ari