Keskustelut Forums Krooninen syöpä Syysaikaan Vastaa viestiketjuun: Syysaikaan

#58611
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Kiitos ihanasta palautteestanne ja jaksamisen toivottelusta, lämmittää mukavasti syrämmestä. Toivon teille kaikille kanssa jaksamista elämän epävarmuuden kanssa, ei ole teillä helppoa sopeutua taas normi elämään kun kuitenkin tämä mörkö koittaa jatkaa olkapäällä asustelua. Iloitsen aina kun joku vihdoin pääsee eroon tästä rumbasta. joskus joku kirjoitteli että on vaikeaa kirjoittaa omista hyvistä uutisista kun muilla ei mene niin hyvin, itse pidän siittä kun joku kertoo että tästä on päässyt eroon, positiiviset uutiset levittävät hyvää mieltä.

Hei Miska, matka oli aivan loistava, ihania ihmisiä, uusia tuttavuuksia, loistava sää ja mikä parasta vointi oli erinomainen. Hauskaa oli kun katsoimme kotimaan sää tietoja keskellä loma viikkoa, Helsinki +18 ja puolipilvistä, Sorrentossa +34 aurinkoista. Aurinko helli koko loma viikon, ilmaista valohoitoa siis riitti. Joka päivä alkoi parin tunnin aamu uinnilla ja löhöitlyllä altaalla ja iltapäivällä sama homma.

Mutta sitten taas uutisia hoitojen tiimoilta, jaaha mistähän sitä aloittaisi. Uusi lääkäri taas, hyvin oli perehtynyt sairaskertomuksiin ja mukava keskustelija. Oli vaan joutunut pahaan paikkaan kun näin ensi tapaamisella joutui kertomaan että paikallishoidot eivät tule onnistumaan. Maksan ultrakaan ei antanut selkeää kuvaa kasvaimista, oli hauska seurata hänen ilmeitä kun omaan leppoisaan tapaani totesin että ei siinä mitään jatketaan sitten näillä nykyisillä hoidoilla. Ei varmaan ole helppoa kertoa tuollaista ihmiselle jota ei ole koskaan nähnyt eikä yhtään tiedä miten toinen uutiseen reagoi. No hyvin tultiin juttuun hänen kanssaan, onneksi ollaan jo emännän kanssa totuttu tähän, ei ne uutiset olleet pettymys kun emme niihin mitenkään astettaneet toiveita. Ollaan jo opittu että tämä tauti etenee omaa tahtiaan ja me olemme vaan matkustajia tässä junassa. Hanttiin koitamme laittaa ja junan vauhtia hidastaa ennenkuin asemalle saavumme.
Lääkärit nyt sitten pohtivat että leikataanko se pääkasvain suolesta vai ei, mutta sekin on nyt tällä hetkellä jäähyllä toistaiseksi. Mutta uutena jännittävänä asiana he pohtivat jos koitettaisiin sellaista että maksaan asennettaisiin sellaiset säteilevät kapselit, eli maksaa säteilytettäisiin sisältä päin. Kuullostaa erittäin jännältä ja hurjalta, oikein mielenkiinnolla odotan tuota, mutta katsotaan mitä päättävät.

Eli sellaista tänne, täytyy sanoa että hauskaa on, ei ole ollut tylsää hetkeä hoidoissa, uutta ideaa pukkaa hoidon tiimoilta ja se on erittäin hyvä asia.
Niin laitanpa tässä tälläisen aforismin johon olen törmännyt parikymmentä vuotta sitten ja pitänyt sitä mielessä,

Jokainen päivä jolloin opit yhden uuden asian, On hyvä päivä.

Iloisia syksyn sadepäiviä kaikille.