Keskustelut Forums Krooninen syöpä Syysaikaan Vastaa viestiketjuun: Syysaikaan

#58971
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Täällä on niin hiljaista ollut että laitetaas kuulumisia, Tippapäivä taas eilen ja hyvin pyyhkii, lievää suun palamista, hieman pahempana kuin ennen, ruusuakne päättänyt siirtyä päänahkaan, rasittava kutina, siinäpä kaikki. Joten siis hyvin pyyhkii. Mukava tohtori edelleen hoito vastaavana. Juteltiin noista lääkemääristä ja hän oli ensimmäinen joka sanoi että on jo pudotettu maksimeista aika paljon ja elimistö se alkaa väsymään vastustamaan haittoja. Se on hyvä tietää että ei turhaan tarvitse ihmetellä että onko niitä lääkkeitä taas rukattu. Näillä siis mennään. Muuten olikin taas mukava ja rento tippapäivä. Uusia lääkkeitä tuli aknen ja suun hoitoon joten eiköhän ne niillä tokene ja jos ei niin kyllä noiden kanssa elää.

Syyshommia riittää, paljon haravointia, joka on mukavan rentouttavaa, onneksi noita koivuja riittää joten tekemistä on, kyllä siinä kuntokin pysyy yllä kun vähän saapi tuota liikuntaa.
Eipä oikein sitten muuta mullistavaa mikä on hyvä, elämä soljuu mukavasti tasaisena. Mukava on ollut lueskella että teillä muillakin tuo elämä taas alkaa palautumaan omille urilleen. Hiljaa hyvä tulee.

Miska voisit suomentaa tuon ulkomaan lauseen kun ei taivu ulkomaankielistä kuin tuo enklanti ja guuklen kääntäjä ehdottelee ihan kummallisia lauseita, oli meinaan naurussa pitelemistä niissä ehdotelmissa.

Eipä tässä tämän kummallisempaa ole, jatkellaan syyshommien tekoa kukin voimiemme mukaan.