Keskustelut Forums Miesten syövät jukarhun tarina, 9v-päivitys. Vastaa viestiketjuun: jukarhun tarina, 9v-päivitys.

#59951
jukarhu
Osallistuja

Tällä ERS-polulla minulla tulle kuukauden päästä 8-vuotta täyteen.

Tänään kävelin laboratorioon aamupäivällä. Mobililähete löytyi ja pienen suhmuroinnin jälkeen näyte oli putkessa. Illansuussa sitten kilahti mittaamaton tulos kännykkään ja tervetulotoivotus seuraavaan kontrolliin 6 kk:n päästä.

Jostain syystä tälläkertaa, osittain ilmeisesti puutteellisista ohjeista johtuen, minun piti ohjeistaa näytteenottajaa tarkastamaan potilaan yhteystietoja?? Tästä ei sitten sen suurempaa pulmaa syntynyt, vaan asiallisesti tiedot tarkastettiin.

Eli tämä nollalinja jatkuu kohdallani ja kontrollit toimivat juohevasti. OMAKANTA näistä tuloksista ei edelleenkään tiedä mitään eikä sieltä löydy myöskään minkäänlaista ERS diagnoosin tietoa. Kun olen muissa asioissa joskus käynyt lääkärin paakeilla niin aina ovat perussairauksia kyselleessään ihmetelleet että ERS diagnosista ei ole TK:ssa / Omakannassa mitään tietoa??

Olin asiasta yhteydessä KELA:n joka hallinnoi Omakantaa. Sain heiltä ”rautalankamallin” siitä miten hoitavan tahon pitäisi tiedot järjästellmään päivittää ja arkistoida. Omakannan tiedon oikeellisuudesta tulisi potilaan, KELA:n mukaan, huolehtia ja pyytää hoitavia tahoja korjaamaan puutteelisia tietoja.

Petipuuhissakin positiivinen kehitys on jatkunut pääasiassa Sildenafiilin (Viagra) avustuksella. Joskus onnistuu jopa luomuna.

Auttaisiko jatkuvakäyttöinen Tadalafiili (Cialis), sitä en ole kokeillut tuon hinnan takia. Edelleen kuukausiannoksen hintaa tulisi lähes 150€, joten 100 mg kertapaukuilla täytyy pärjätä (n. 5 € 12 nappia). Odottelen edelleen josko tuo KELA-korvattavuus jonakin päivänä laskisi hintaa, jotta petipuuhia ei tarvitsisi ennakkoon sen kummemmin suunnitella.

Mikäpä tässä on tätä ERS-polkua tallata kohti toivottavasti lumisia talven hankia.

Palaan tarinaan sitten seuraavan kontrollin aikoihin, mikäli muuta mainittavaa ei ilmaannu.

Kaikkea hyvää veljille, niin rauhallisille kuin rauhattomillekin.