Keskustelut Forums Miesten syövät Eturauhassyövän jälkeinen seksi Vastaa viestiketjuun: Eturauhassyövän jälkeinen seksi

#60291
kurkelo
Osallistuja

Tästä petihommasta omaa juttua.. Vaikka vuosi edell kommentista. Kuten ehkä tiedättekin, uus piikki tullut markkinoille,(invicorp) toimii välillä jopa hyvinkin, itselläni pistos välillä harakoille. Mutta kivuton stondis. Tadalafil pieninä annoksina pitäisi parantaa vekkulin verenkiertoo. (Kuurina). Mutta tuo seksihomma muutoin, kun psa nollilla,ei oo päällimmäisenä mielessä. Vaikka aiemmin sitä tuli harrastettua useamman kerran päivässäkin. Niin muuttuu aika.
Luinpa tuossa lisäksi tutkimuksen peniksen lyhenemisestä heti leikkauksen jälkeen. Ahaa..! Itse huomannut saman. Pari senttiä, lyhimmillään(japanilais suomalaisen julkaisun mukaan), oli muutama viikko leikkauksen jälkeen, 12 kk leikkauksesta palautunut ennalleen. Tutkimuksen julkaisija urologian erikoislääkäri.
-Nämä kirjoitin siksi, että lääkärit ei paljon näistä potilaalle puhele. Tää erektiolääkepuoli kyllä hoitui, kun ensin itse huomautin 2kk kontrollissa. Sit löytyi halvimmat(?)vaihtoehdot. Mutta ei vieläkään,3kk leikkauksesta, ole eloa veitikassa,ilman piikkiä. Heikkoa eloa on. Tiedän(ja toivon),että palautuu ennalleen piikeittäkin.
Pitäisi olla kiitollinen tästäkin vähästä,kun lukee tovereiden elämisen laadusta hoitojen jyllätessä. Sekä syövän. Voimia teille ja myös Puolisoille,jotka jaksavat.