Keskustelut Forums Krooninen syöpä Syysaikaan Vastaa viestiketjuun: Syysaikaan

#60751
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan kaikille.

Jaahans taas olis yksi tippapäivä takana. Yllätyksellinen päivä oli, sisään mennessa ilmoittivat että tippa annetaankin polinpuolella, ja lääkäri oli tutkinut paperit ja tilannut lääkkeetkin. No mikäs siinä sitten, ei muuta kun polinpuollelle sitten. Polihoitajan kanssa sain onneksi sovittua että saan käydä osaston potilas keittiöllä kahvilla ja pullalla, polinpuolella kun ei ole ruokailua ja eihän sitä mitään evästä mukana ollut. Osastolla kun on aina ruokailut ja kaffeet. Kahvioonkaan ei pääse tippa vehkeiden kanssa joten nälkäkuolema olisi uhannut. Mutta kaikki suhtautuivat myötä mielisesti pikku karku retkeeni.
No sitten tuli tipan aika ja kummastus oli suuri kun tippatelineeseen alkoi ilmaantua ihan outoja lääke pulloja, kysyin asiaa ja selvisi että ovat esilääkkeitä jo saatujen pillereiden lisäksi. Oli siinä hoitaja ihmeissään kun sanoin että en ole koskaan moisia saanut, no muutama puhelin soitto ja asia hoitui. Kiitos mukavalle hoitajalle. Lääkkeet annettiin vanhan kaavan mukaan.
Muuten kaikkineensa mukava kokemus vierailla polilla 1,5 vuoden jälkeen. Siinä myös juttelin hoitajan kanssa ja ilmeni että vuodenvaihteen jälkeen suurin osa päivätipassa käyvistä aiotaan siirtää polihoitoon, emännän kanssa sitä kummasteltiin. No onhan se kyllä halvempaa mutta ajattelin ehdottaa että sitten hommaavat polille jääkaapin ja mikron ruokia varten. se kun oma tippa jo kestaa 5 tuntia plus odottelut niin on se perhanan pitkä aika, ja johan siinä eväätkin pilaantuu jos pöydällä pitää lämpimässä säilöä.
No elämme taas jänniä aikoja,tiedä taas mitä vuodenvaihteen jälkeen käy.
Sellaista siis hoitopuolelle.

Kesannolle onnea siivous urakan kanssa, itsellä on kanssa ollut paha hamsteri tauti, mutta onneksi viime muutossa heitin rankalla kädellä tavaraa kaatopaikalle. Oli siinä naurussa pitelemistä kun tavaroiden alta löytyi kaksi purkamatonta pikku laatikkoa edellisestä muutosta, aikaa 20v. No en edes avannut kuin sen verran että ei ollut tärkeitä papereita, kaatopaikalle vain kun ei ollu suurta tarvetta tavaroille ilmaantunut 20 vuoteen.

Mutta tälläistä tänne, nyt vaan jännätään pariviikkoa lääkäriin että mitä tuolla sisukaluissa on tapahtunut, toiveissa olisi että ne pari uutta olisivat saaneet selkäänsä ja kadonneet että voisi jouluna olla taas hoitotauko. No kohta tuon näkee.

Mutta jatketaan talven odottelua, ja tietenkin Joulun odotusta.