Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #64163
    Eegon1950
    Osallistuja

    Nyt tuli komennus Slinga leikkaukseen. Millaisia kokemuksia ko. leikkauksesta ? Ennakkoon taas hirvittää ihan niin ku tavallisestikki ku on meno tuollaisiin operaatioihin.Toivottavasti se menee kuiten putkeen,että pääsis tästä kusisavotasta erilleen. Pitkäkö toipumisaika ?

    #64164
    Eegon1950
    Osallistuja

    Otsikkoon lipsahti pieni kirjoitusvirhe mutta eiköhän itse asia käy selville siitä huolimatta.

    #64192
    ers optimisti
    Osallistuja

    Hei Eegon 1950,

    Kärsittyäni 2 vuotta hoitojen jälkeistä vaipparallia, 6-8 vaippaa päivässä, olen nyt 2 kk Slinga leikkauksen jälkeen tyytyväinen, kun kulutus on laskenut 1-2 vaippaan päivässä. Jonkinasteisia kipuja oli istuessa 6 viikon ajan leikkauksen jälkeen, mutta mielestäni kivut kannatti kärsiä, kun lopputulos on näinkin hyvä. Seuraava kontrolli 6 kk leikkauksen jälkeen , jolloin pitäisi olla ohjelmassa muun muassa taas pidätyskykytesti.

    #64195
    Eegon1950
    Osallistuja

    Joltain palstalta luin että leikkauksen jälkeen olisi 6 viikkoa istumiskielto,vessaan pitäisi hommata korokerengas ym. toivottavasti ei näin ole. Onhan selvää että paikat on varmaan repimisen jälkeen jonki aikaa hellänä mutta jos tällä pääsee eroon tuosta kusisavotasta niin olen kyllä valmis kärsimään vielä tuonki tuskan. Nyt hermoillaan vielä 8 päivää ja sitten ollaanki leikkauspöydällä taas kerran. Toivottavasti viimeistä.

    #64275
    Eegon1950
    Osallistuja

    Leikkaus takanapäin,keskiviikkona sisään torstaina ulos. Tällä hetkellä näyttää erittäin lupaavalta operaation lopputulos.Joko viimein pääsi tuosta kusisavotasta ?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.