Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #65205
    Trainer
    Osallistuja

    Mitähän mä voisin tehdä, kun mulla on jäämässä kohta vanhaksi lääkkeitä? Missä/miten niitä voisi myydä/lahjoittaa ettei tarvitsisi kantaa takaisin apteekkiin?

    #65207

    Lääkkeitä saa vain ja ainoastaan myydä apteekista. Yksityisen henkilön lääkkeiden myynti on laitonta. Lisäksi toiselle määrättyjen lääkkeiden syömiseen liittyy aina isoja riskejä. Lisätietoja Fimeasta: https://www.fimea.fi/

    #65210
    Myy79
    Osallistuja

    Hei Eija vallinheimo!

    Tosi hyvä, että te ylläpidosta valvotte tätä foorumia.

    #65215
    adminjoni
    Avainmestari

    Kannattaisi myös poistaa kokonaan ne muutamat englanninkieliset viestit, joiden kirjoittaja on jo blokattu. Ei niihin tule ilmestymään minkäänlaisia vastauksia seuraavaan 10 vuoteen, joten ne vain häiritsevät foorumin käyttäjiä.

    Ja jos aitoja, uusia englanninkielisiä viestejä pyrkii jatkuvasti mukaan, niin niille sitten oma osio ja ne siirrettäköön sinne. Nyt ne vain sekoittavat lukijaa.

    #65218

    Hei! Luon englanninkielisille avauksille oman keskustelun ja siirrän ne omaan kansioonsa, jotta ei häiritse muuta kirjoittelua. Bottikirjoittelu väheni selvästi captcha-lisäyksen myötä, toivotaan, että tilanne pysyy samana jatkossa.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.