Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #68219
  Mimmi
  Osallistuja

  Onko kukaan kokeillut migreenipäähinettä kylmähattuna? Suomesta kun ei saa kylmäpäähineitä, ja ulkomailta tilatessa on hatuissa jonkinlainen vuokraussysteemi.

  #68220
  Aurora Borealis
  Osallistuja

  Mimmi, enpäs ole ennen kuullutkaan migreenihatusta. Aikaisemman syöpäni hoitojen aikana käytin kylmäpäähinettä, mutta eipä se estänyt hiusten lähtöä. Ja oli kyllä aika epämiellyttävä. Nyt tämän uusiutuneen syövän hoitojen alkaessa sanoivat, että niiden käytöstä on luovuttu, koska niillä ei ole juurikaan ollut vaikutusta hiusten lähtöön. Ja toinen syy on hygienia. Niiden saaminen täysin vapaaksi pöpöistä on osoittautunut liian haasteelliseksi. Pitääpä googlettaa migreenihattu.

  #68438
  Lillukka74
  Osallistuja

  Kylmähattu on kyllä Suomen tasoisessa maassa ennätyksellisen vähän tiedetty!

  Kyllä:kylmähattu ON pelastanut hiuksia, useilla 50-80%!!

  Katsokaa vaikka facebookin keskusteluryhmä (vaatii jäsenyyden) ”Cold cappers” USA:ssa ollaan tässä paljon Suomea edellä, vaikka esim rintasyövän hoito on meillä hyvää luokkaa. USA:ssa ja joissain muissa länsimaissa on käytössä myös ”oncotest dx ja ”mammaprint” sytohoidon tarpeellisuuden testaamisessa joissain rintasyövissä. Täällä vasta kuunnellaan konferensseja (viime kesänä, 2019)

  #68439
  Lillukka74
  Osallistuja

  Täällä paikkakunnallani esimerkiksi ON käytössä kylmähattu. Kun kyselen tarkempia tietoja mallista, lämpötilasta ym. on hoitohenkilökunta kuin ö aapisen laidalla. Sanovat, että jotain -18… kyllä suositukset ovat lähemmäs -28 – -32! Jos tätä on tietotaito, niin turha odottaakaan liikoja tuloksia… huh huh.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.