Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #32941
  hogan-67
  Osallistuja

  Itselläni on suolistosyöpä, eli sairaus joka on niin miehillä kuin naisillakin ihan samanlailla. Rinta- sekä eturauhassyövät ovat selkeimmät sukupuoli jakoon sopivat syövät. Mihin osastolle on tarkoitus näistä muista syövistä kirjoittaa?

  #32951
  jyrkiap
  Osallistuja

  Ylläpito voinee vastatata.
  Minun mielestä miehet kirjoittavat ”miesten syöpiin” ja naiset ”naisten syöpiin”, kun nimenomaan suurin osa syövistä esiintyy molemmilla sukupuolilla.

  #32981
  hogan-67
  Osallistuja

  Mun mielestä on vain typerää jakaa sellaisten syöpien keskustelut halki kahteen osaan sukupuolen mukaan silloin kuin sukupuolella ei ole mitään merkittävää asemaa sairaudessa. Vai onko tässä käynyt suunnittelussa virhe tuossa jaossa, sitä ei tietysti kukaan ole valmis myöntämään 😉 jos tämä palsta on tarkoitus oikeasti saada vauhtiin, kirjoittajilla ei pitäisi ongelmia tässä mihin omasta ongelmasta/sairaudesta voi kertoa tai kysyä muiden kokemuksia. Omasta puolesta toivon että täällä olisi iso osa sairastunesta keskustelemassa, tietysti samalla toivon että sairastuneita olisi mahdollisimman vähän..

  #33001
  Ylläpito
  Avainmestari

  Hei hogan-67,

  Kysymyksesi on hyvä. Ylläpidon kanta on, että kukin voi kirjoittaa siihen aiheeseen/osastoon, joka tuntuu sopivimmalta itselle. Olemme ajatelleet, että sellaisista syöpäsairauksista, jotka eivät ole vahvasti kytköksissä sukupuoleen, voi kirjoittaa esimerkiksi Yleistä syövästä -osastoon. Sukupuolijaot on tehty toiveesta juuri niitä ihmisiä varten, jotka sairastavat sukupuoleen kytkeytyviä syöpiä tai jotka haluavat muuten keskustella nimenomaan miesten tai naisten kesken.

  Toivottavasti löydät juttukumppaneita täältä.

  Terveisin
  Ylläpito

  #33941
  kaija46
  Osallistuja

  Hei!Kirjauduin tänne keskustelupalstalle ja en nyt oikein tiennyt missä aloittaa uutta viestiketjua..Haluaisin jonkun kanssa vaihtaa ajatuksia haimasyövästä.Äidilläni se on todettu pari v sitten,leikattiin vuosi sitten kesällä ja nyt sitten löytyi uusia kasvaimia.Hoidot ei ole tepsineet mitä nyt syksyllä saanut:( T:Kaija46

  #34061
  onnekasko
  Osallistuja

  Olen vanha foorumilainen. Mutta oli todella vaikeaa päästä tänne uudelleen. Kaikki on niin muuttunut. Eikä millään meinannut hyväksyä kirjautumistani.
  Vanhalla foorumilla kirjoittelin vuodesta 2002.
  En osannut oikein minnekään kohdistaa kommenttiani. Outoa tuo naisten ja miesten syövät.
  En nyt oikein tunne tulleeni ”kotiin”

  #34851
  hilevii
  Osallistuja

  Hei,
  haimasyöpäpotilaille ja heidän läheisilleen on facebookissa oma ”suljettu” ryhmä, jonka ylläpitäjät hyväksyvät ryhmän jäsenet ja valvovat, että kirjoittelu on asianmukaista. Löytynee googlettamalla: Haimasyöpä-verkosto. Olen itse haimasyöpäpotilas ja liityin facebookiin ihan sitä varten, että saatoin kirjautua ryhmään. Siellä keskustelemme tuntemuksistamme, hoidoista jne.

  Terv. hilevii

  #35971
  Marja-Leena
  Osallistuja

  Minuakin kiinnostaisi suolistosyöpäkeskustelu. Facebookista löytyy englanninkielisiä ryhmiä mutta voisiko täällä myös kirjoitella?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.