Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #70836
  lottam
  Osallistuja

  Olen juuri täyttänyt 18 ja melkein jopa useamman vuoden on tuntunut että molemmissa kainaloissa olisi jonkinlainen patti ja kainaloita on aristanut välillä kovasti kun on koskenut. Nyt taas huomasin kainaloissa olevan jotain mikä vaikuttaisi patilta eikä juurikaan satu jos koskee eikä sitä silmällä mitenkään nää. Myös oikeassa kainalossa on patin lisäksi jokin kipeä ja arka kohta. Mistä saattaisi olla kyse kun ei ole oikein mitään tietoa ja mahtaako olla kiirekin lääkäriin?

  #70840
  kuurankukkaxx
  Osallistuja

  Varaa aika tutkimukseen. Muista pitää puolesi, jotta saat ajan. Julkisella puolella ainakin tietyissä sairaanhoitopiireissä säästetään niin paljon, että pitää olla tosi kovana, että ylipäätään pääsee tutkimukseen ja otetaan vakavasti. Puhelimella yhteyden saaminen ym. voi vaatia tuntien soittelua ja vastausta ei voi tulla ollenkaan, mutta ota aina vaan yhteyttä sitkeästi. Tsemppiä sinulle paljon 🙂

  #71184
  Calvin_Gordon
  Estetty

  Ymmärrän. Monilla ei ole aikaa lääkärille, mutta se on paras vaihtoehto. Jos olet huolissasi työstäsi, pyydä vapaapäivä. Vain yksi päivä nähdä lääkäri. Jos olet huolissasi perheestäsi, toivon heidän ymmärtävän. Pyydä apua, jos tarvitset. Jos olet huolissasi pienyrityksestä, se on vaikea asia, mutta sinun on asetettava terveytesi etusijalle. Pysy turvassa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän viestiketjuun.