Keskustelut Forums Yleistä syövästä Uuden foorumin ongelmia Vastaa viestiketjuun: Uuden foorumin ongelmia

#36741
adminjoni
Avainmestari

Yksi selvä syy on se, että foorumin layout on täysin epäonnistunut. Nyt pitää rullata sivua ylös-alas, jotta löytää tai saa edes jonkinnäköisen kokonaiskuvan uusista viesteistä. Siis onko uusia viestejä tullut johonkin. Aikaisempi toimi siinä mielessä paljon paremmin, kun melkein kaikki viestiryhmät olivat näkyvissä samalla sivulla(=näytöllä).

Lisäksi foorumin etusivun yläosa on täynnä turhaa toistoa. Samaa tietoa tarjotaan vähintään kolmesta eri laatikosta. Miksi näin?
Tuollainen hyödytön yläosa vie minun näyttöruudulta yli puolet ja varsinaiset viestiketjut jää alaosaan piiloon.

Lisäksi jokainen viestiketju ottaa omalla näytölläni noin 2 cm korkean rivin. Syynä ilmeisesti se, että viimeisenä lokerona on ilmoitettu, milloin viesti on kirjoitettu ja kuka on kirjoittanut. Tämän takia syntyy 2-rivinen viesti ja taas hukataan tilaa.

Voisiko tänään ja eiliset viestit esim näyttää eri väreillä. Ei ole niinkään tärkeää, tuliko viesti päivä vai tunti sitten.

Yksinkertaisesti huonosti mennyt muutos, jota kukaan ei ollut vaivautunut testaamaan ennakkoon. Jos olisi ollut viitseliäisyyttä edes pyytää pari fooruminkäyttäjään koekaniineiksi, niin tulos olisi ollut varmaan parempi. Mutta ilmeisesti keskustelu haluttiikin lopettaa.

Itsekin kirjoittelin vanhalle foorumille, mutta tälle ei ole ollut minkäännäköistä hinkua kirjoitella.