Keskustelut Forums Yleistä syövästä Uuden foorumin ongelmia Vastaa viestiketjuun: Uuden foorumin ongelmia

#36791
adminjoni
Avainmestari

Kiitos vastauksesta ja tietenkin on hyvä, jos keskustelusivustoa yritetään parantaa. Sivuston näyttää rakentaneen Frantic Oy ja siitä ei juuri kehuja voi heille antaa. Ilmeisesti tässä on käynyt tyypillinen IT-projektien moka, että sivuston toimittaja on ”vienyt ja palvelun ostaja on vikissyt”. Eli sivuja ei ole laadittu sen mukaan, mitä ostaja halusi, vaan sen mukaan mitä toimittajalla oli valmiina edellisestä toimituksesta. Siltä sivuston surullinen lopputulos näyttää.

Syöpäsivuston muu tiedollinen anti on toki parantunut huomattavasti, mutta noidenkin sivujen osalta fontti ja rivivälit ovat mahtavan suuret tavalliselle pöytäkoneen näytölle. Niitä kannattaa kehitystyössä hiukan pienentää.

Ja sitten joka ainoalla sivulla on tuo sama litania noita alkutekstejä, joissa selitetään, että ollaan Syöpäjärjestöjen sivuilla…jne..
Kyllähän jokainen sivuilla seikkaileva sen ymmärtää, että niillä sivuilla juuri nyt hän haluaakin olla. Jättämällä tuo litania sivun yläosista pois, saadaan 40% lisää informaatiota laitettua kyseiselle sivulle. Ja kun fontteja voi pienentää hiukan, niin vielä paranee.