Keskustelut Forums Yleistä syövästä Uuden foorumin ongelmia Vastaa viestiketjuun: Uuden foorumin ongelmia

#36891
Tumppi
Osallistuja

Moron
Rekisteröidynpä minä myös tänne, tosin vaikeuksien jälkeen, mutta lopulta onnistuin, osin vissiin vahingossa. Se salasanavaade on kyllä syvältä, näille sivuille pitäisi voida kirjoittaa ilman salasanaakin.
Rekisteröidyn ehkä eniten sen takia, että haluaisin näihin uusiin sivuihin parannusta/muutosta… ja osin paluun vanhaan.
Kirjoitin vanhalle sivustolle nimimerkillä Tumppi. Silloin omaan syöpääni sain paljon hyvää tietoa ja paljon tukea, kiitos siitä vieläkin, ja paljon hyvää keskustelua. Kävin nyt katsomassa sen aikaisia keskusteluja ja kyllä ikävä tuli. Keskustelu toimi silloin, sivustolla näki hyvin keskustelut, mitä oli kommentoitu ja esim kiinnostavien keskustelujen löytäminen onnistui.
Näillä uusilla sivuilla keskustelu on lähes kuollut. Ainut parannus, jos muistan oikein on, että tekstin kirjoitus ja editointi on helpompaa. Muuten näkymä on liian isoa fonttia, kirjoituksia näkyy samalla vain muutama ja kokonaisuus ei näy. Ja vielä, kyllä uusin viesti pitäisi näkyä ylinnä/ensin, eikä viestiketjun viimeisenä. …voivoi… Karix kommentoi hyvin yllä, olen samaa mieltä.
Siispä -> toivon muutosta ja osin paluuta vanhoihin näkymiin.

Ja syövästäni, ers, on edelleen mittaamattomissa, hyvä niin. Pysyn pääosin kuivana, mutta mieskunto ei vielä lähes 3 vuoden kuluttua leikkauksesta osoita hermojen palautumista.
Mutta pääasia on, että syöpä antautui. Että eikun kevättä kohti (ja hieman haikeana vanhoja keskusteluja kaivaten).

t. Tumppi