Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#43574
Kangasalan Ukko
Osallistuja

Heipä vaan Hogan-67 ja muut.

Itse jakselen täällä ihan hyvin, tiputuksissa oli pakko tauko kun ensin tuli lentsu ja sen jälkeen vatsa tauti. Molemmat onneksi lievinä., näitä ”mukavia” syksyn lieve ilmiöitä siis. Ensi viikolla olisi taas sitten tippa päivä edessä.
Hoganille voi sanoa että tuttua on nuo capecitabine ongelmat. Siinä on lääke josta tulee kaikenlaisia sivuvaikutuksia. Itsellänikin oli sama ongelma että olo oli kuin täyteen puhalletulla rantapallolla ja syödä vaan piti. Välillä tuntui että ruoka jää tuonne ruokatorveen lillumaan kun mahassa ei ole tilaa. Koita siinä sitten röyhtäistä kun eväät tulee suuhun, enkä kuitenkaan märehtijä ole että pitäisi ruoka kahteen kertaan pureksia.
Harmi oli lukea talo kaupoistasi, olet nähtävästi törmännyt talomyyjän painajaiseen. Ostajiin jotka vakuuttavat kaiken olevan ok kauppoja tehdessä ja he tietävät ostavansa vanhan talon, mutta hetken asuttuaan teettävät kaikki tutkimukset ja koittavat sitten maksattaa remontit myyjällä. Vanhasta talosta kun löytyy aina jotain vikaa, mutta he ovat mielestään olleet ostamassa uutta vastaavaa vanhaa taloa. Sopii vaan ihmetellä että miksi he eivät ole vaatineet tutkimuksia ennen kauppoja. No tämä on tätä nykyaikaa.
Harmittaa vietävästi puolestasi, olisi tuossa taudin hoidossa jo taakkaa yhdelle ihmiselle riittävästi. Laittelehan kuitenkin viestiä aina kun alkaa pää poksua. Kiroillaan niitä ongelmia täällä sitten porukalla.
Eipä tässä muuta tällä kertaa jatketaan talven odottelua.