Keskustelut Forums Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#46834
welho62
Osallistuja

Itse olen päässyt tip-tap-hoidossa (eli tiputus ja tabletti) puoleen väliin eli neljäs on menossa ja toiset neljä edessä. Pistelyt jaloissa alkoi vasta tämän 4. syklin aikana, sormissa sitä oli jo ihan 1. kerrasta alkaen. Sormet on lyhyenkin ulkona käynnin jälkeen tosi hankalat ja varsinkin kaupassa meinaa ostokset jäädä välillä tekemättä. Menen ihan kävellen kauppaan kun en ole autoileva ihminen. Toivottavasti kelit rupeaisi lämpenemään, niin ulkonakin pystysi käymään muutenkin kuin vain kauppareissujen takia. Taukoviikot on toistaiseksi tuoneet riittävän helpotuksen.

Yhdessä vaiheessa tuli vähän vertakin peräaukosta ja silloin päätettiin pitää muutaman päivän tauko kapesitabiinissa ja pienennettiin samalla annostusta koko syklin ajaksi. Toi verinen vuoto vähän ihmetytti, kun peräpää on ollut täysin käyttämättä marraskuusta lähtien. No mutta onneksi se verinen osuus vuodosta loppui.

Puolimatkan tt-kuvaus on sitten ensi maanantaina (ja 9-14 astetta pakkasta aamulla…) ja lääkärin vastaanotto sitä seuraavalla viikolla.